Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ronaldova milenka v odvážnych šatách: Obnažila prsník!

Irina Shayk na párty po udeľovaní Oscarov provokovala obnaženým poprsím. Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk na párty po udeľovaní Oscarov provokovala obnaženým poprsím. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Toto určite nebola náhoda! Ak niekto dokonale ovláda pózovanie na červenom koberci, rozhodne je to Irina Shayk (26). Ako žiadaná modelka totiž presne vie, pri akom pohybe najlepšie vynikne to, čo chce sama ukázať. Na nedeľňajšej párty sa jej z provokatívnej róby dral takmer celý prsník.

Opäť v centre pozornosti! Hoci záver uplynulého týždňa patril predovšetkým hviezdam zo sveta kinematografie, na svoje si prišli aj vychytené modelky. Jednou z nich bola Irina Shayk, ktorá po rozdaní sošiek Oscarov zavítala na párty pod záštitou magazínu Vanity Fair. V rafinovanej róbe s prekríženými ramienkami na chrbte pózovala zásadne z profilu. O slovo sa totiž hlásil jej vykúkajúci ľavý prsník.

Keďže témou nedeľňajšej noci bolo udeľovanie cien Filmovej akadémie, rodáčka z Ruska siahla po farbe Oscara – zlatej. S jednoduchým líčením a vyčesanými vlasmi pôsobila nanajvýš prirodzene. Rovnako ako jej prednosti bez opory spodnej bielizne. Mnohých fanúšikov kus obnaženej kože síce potešil, ďalším sa však jej vnady zdali príliš poklesnuté.

Či Irina ako sexica v najlepších rokoch má ovisnuté poprsie alebo nie, už posúďte sami. Isté však je, že pre Cristiana Ronalda sú tými najkrajšími na svete. Mať po boku takúto bohyňu sexepílu je totiž snom väčšiny nielen prominentných mužov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu