Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Heidi Klum si po rozchode opäť užíva: Tieto fotky hovoria za všetko!

Heidi Klum na párty Eltona Johna po udelení Oscarov Zobraziť galériu (13)
Heidi Klum na párty Eltona Johna po udelení Oscarov

LOS ANGELES – Na bolestivý rozchod si už ani len nespomenie! Hoci Heidi Klum (38) dostala od svojho manžela Seala (49) nečakané „kopačky“ len pred pár týždňami, ťažkú hlavu si z toho viac nerobí. Po nedeľňajších Oscaroch sa odviazala, ako sa na čerstvú single dámu patrí. Laškovala so všetkými naokolo!

Z nešťastnej lásky sa vyliečila pomerne rýchlo! Aj keď šokujúce oddelenie známeho páru prebiehalo v pomerne priateľskej atmosfére, úsmev na tvári modelky s nemeckými koreňmi by ste počas uplynulých dní hľadali márne. To sa však zmenilo na 20. ročníku párty po rozdaní Oscarov, ktorú každoročne usporadúva Elton John pod záštitou svojej organizácie na pomoc ľuďom s AIDS. Heidi sa obklopila priateľmi a doslova žiarila.

V odvážnych žltých minišatách blondínka obnažila chrbát a už v úvode si zašpásovala s exmilenkou Leonarda DiCapria. Heidi chytila Bar Refaeli za jej guľatý zadoček a obe krásky zozadu vystrúhali do objektívu zvodnú grimasu. Štvornásobná mamička si dokonca lascívne oblizla hornú peru.

O dobrú náladu sa Heidi postarala aj pri okrúhlom stole. So spokojnou a vysmiatou tvárou si pripíjala so svojimi známymi. Sediac medzi hercom Kylom MacLachlanom a jeho ženou Desiree Gruber obom priblížila hlavy, aby sa pobozkali. Desiree je totiž výkonnou producentkou šou Project Runway, ktorú takmer 40-ročná modelingová hviezda moderuje. Počas celebritného žúru sa Heidi vyobjímala a vybozkávala aj s usporiadateľom Eltonom a ďalšími vplyvnými mužmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu