Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ošiaľ z polonahého Beckhama: Má miliónovú sochu v životnej veľkosti!

Polonahý David Beckham má už aj vlastnú bronzovú sochu. Zobraziť galériu (7)
Polonahý David Beckham má už aj vlastnú bronzovú sochu. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Rozpútal okolo seba poriadny cirkus! Hoci je David Beckham (36) známy predovšetkým ako futbalista, svoje vyšportované telo už niekoľkokrát prepožičal výrobcom spodnej bielizne. A v úlohe modela s poslednou kampaňou láme všetky rekordy – uctievajú ho ako poloboha.

Stačilo ukázať svaly v trenkách! Keď sa David Beckham rozhodol podpísať kontrakt s módnou značkou dostupnou širokej verejnosti, zrejme vôbec netušil, akú senzáciu tým spôsobí. Čiernobiele zábery, na ktorých predvádza bielu spodnú bielizeň, sa totiž medzi fanúšičkami stali okamžite hitom. A nemalú poctu mu zložila aj samotná sieť predajní s oblečením.

Zástup nadšencov, nespočetné množstvo fotoaparátov a bronzová socha v životnej veľkosti – tak vyzerala hystéria na uvedení línie najspodnejšej vrstvy oblečenia pod záštitou britského stredopoliara. Ten bol síce v butiku v centre Londýna ohlásený až na šestnástu hodinu, zvedavci (medzi ktorými dominovali ženy) sa však začali zhromažďovať už od desiatej. Nešlo pritom o žiaden lacný špás. Samotná socha podľa informácií denníka Daily Mail stála milión libier. Nechýbali však ani figuríny „v tvare“ Davida Beckhama – s jeho vypracovaným hrudníkom, účesom a boxerkami.

Napriek tomu, že športovec so svojou kolekciou už teraz zaznamenal slušný úspech, s takouto „bokovkou“ vraj nepočítal. „Istý čas som neplánoval robiť čokoľvek, čo súvisí s bielizňou,“ prezradil zástupcom médií. Ako však dodal, nápad prísť na trh s vlastnou líniou sa nezrodil len tak. Pomohla mu k tomu práve predchádzajúca spolupráca s Armanim: „Ukázalo mi to, že existuje skutočný trh s dobre vyzerajúcou a kvalitnou bielizňou pre pánov.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu