Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spoznávate detskú hviezdu Pobrežnej hliadky? Vyrástol z nej sexi svalovec!

Jeremy Jackson pred dvadsiatimi rokmi a v súčasnosti. Zobraziť galériu (3)
Jeremy Jackson pred dvadsiatimi rokmi a v súčasnosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Z nevinného chlapca namakaný fešák! K takejto premene sa dopracoval Jeremy Jackson (31), ktorý svoju kariéru rozbehol už v rannom detstve. V plavkách pobehoval od 11-ich rokov, vďaka čomu svoj výzor nezanedbával. Dnes je z neho vyšportovaný tridsiatnik s neodolateľným úsmevom.

Popracoval na sebe! Hoci Jeremy Jackson kedysi pôsobil skôr útlejším dojmom, to v súčasnosti rozhodne neplatí. Odkedy sa blysol na televíznych obrazovkách v seriáli Pobrežná hliadka ako Hobie Buchannon, ubehli už dve desaťročia. S odstupom času si však vyformoval telo na postavu sexsymbolu, ktorý o záujem opačného pohlavia rozhodne nemá núdzu.

Americký herec zamútil vody šoubiznisu kvôli pripravovanému remakeu seriálu o plavčíkoch, ktorý by však mal dostať podobu celovečerného filmu. O jednotlivé úlohy sa v Hollywoode strhla bitka, no podaktoré hviezdy k tej svojej role možno prídu ako slepé kura k zrnu. Príkladom môže byť práve odvážne želanie Jeremyho, ktorý za seba samého v mladšej verzii vraj našiel perfektného náhradníka: „Chcem, aby si ma zahral Justin Bieber!“

Či mladý kanadský spevák a tínedžerský idol túto ponuku nakoniec akceptuje, zatiaľ nevedno. Treba však dúfať, že svoju kariéru nezvrtne ako Jeremy. Ten sa s úlohou Hobbieho musel rozlúčiť pre holdovanie drogám. Po liečení v roku 2000 vyhlasoval, že je „čistý“, neskôr sa však priznal k závislosti na steroidoch. Aby toho nebolo málo, v roku 2008 sa v ponuke objavilo jeho sexvideo s pornoherečkou známou pod prezývkou Sky Lopez.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu