Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rozvod Seala a Heidi Klum: Ako si to predstavuje spevák?

Heidi Klum a Seal. Spevák napriek oznámeniu rozchodu stále nosí obrúčku. Zobraziť galériu (5)
Heidi Klum a Seal. Spevák napriek oznámeniu rozchodu stále nosí obrúčku.

LOS ANGELES - Britský spevák Seal je presvedčený, že spolu s modelkou Heidi Klum zvládnu svoj rozvod bez hádok a nenávisti. Jeho predstava o ukončení sedemročného zväzku je teda taká, že všetko prebehne hladko.

"Naša vzájomná láska a rešpekt sa vôbec nezmenili," vyjadril sa v televíznej šou Tavisa Smileyho. "Myslím si, že keď k sebe toto cítia dvaja ľudia, táto zmena sa dá zvládnuť ľahšie," dodal. Podľa 48-ročného speváka sú pre neho a jeho čoskoro bývalú manželku prioritou deti a aj kvôli nim chcú ostať priateľmi.

V televíznej šou Ellen DeGeneres Seal zas vysvetlil, prečo ešte nosí obrúčku. "Je to na znak toho, čo k tejto žene cítim. Prežili sme spolu osem nádherných rokov. Len preto, že sme sa rozhodli pre rozvod, nemusím si hneď sňať prsteň a už nemať s tou osobou nič spoločné," povedal.

Obrúčku mieni nosiť aj naďalej. Spevák tiež priznal, že krach vzťahu bol pre neho i Klum rovnako šokujúci ako pre kohokoľvek iného a sú z neho veľmi zarmútení. "Tvrdiť, že niektorý z nás nesmúti, by bola úplná lož," uzavrel. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu