Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exkluzívna súťaž: Stretnite sa v Bratislave so Sealom!

Seal Zobraziť galériu (6)
Seal (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Majiteľ štyroch cien Grammy a jeden z najvýraznejších mužských soulových hlasov, britský spevák Seal, sa 29. novembra po siedmich rokoch vráti do Bratislavy. Každý, kto si vstupenku na koncert zakúpi prostredníctvom stránky Listky.hudba.sk, bude zaradený do zlosovania o osobné stretnutie s týmto fenomenálnym hudobníkom.

Balíček meet&greet so Sealom získajú exkluzívne vďaka stránke Hudba.sk piati majitelia vstupeniek. Zlosovateľný je každý lístok zakúpený cez Hudba.sk, takže nákup viacerých lístkov šancu na výhru zvyšuje.

Súťaž bude prebiehať aj počas jesene, no najlacnejšie lístky sú v predaji práve teraz. Aktuálna suma za vstupenky na státie je 30 eur, lístky na sedenie sú v cenových hladinách 59, 69 a 79 eur. Oba typy vstupeniek nájdete na stránke listky.hudba.sk/show/seal.

Priamo pod pódiom môže silu spevákovej osobnosti zažiť každý návštevník koncertu, stretnutie v zákulisí si vďaka súťaži meet&greet užijú piati z vás. Hudobníkovu charizmu si počas jedného koncertu vychutnala v roku 2008 aj fanúšička z Košíc. V Steel Aréne ju počas vystúpenia vytiahol Seal na pódium a venoval jej spoločný tanec. 

"To mladé dievča sa celý čas veľmi dobre zabávalo. Keď toto z pódia vidíme, dáva nám to obrovské množstvo energie. Preto som ju vzal na pódium, aby zažila niečo, na čo nezabudne," povedal Seal po koncerte v Košiciach, kde predstavil prvý album soulových coververzií s názvom Soul (2008).

Do Bratislavy zavíta s jeho pokračovaním Soul 2 (2011), ktorý kritici hodnotia veľmi pozitívne. Fanúšikovia sa tak už teraz môžu tešiť na jeden z vrcholov jesennej koncertnej sezóny.

PREDPREDAJ VSTUPENIEK

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu