Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krásnu modelku Yvette Prieto požiadal Michael Jordan o ruku!

Michael Jordan a Yvette Prieto Zobraziť galériu (5)
Michael Jordan a Yvette Prieto

NEW YORK - Bývalý americký basketbalista Michael Jordan sa počas Vianoc zasnúbil so svojou priateľkou Yvette Prieto. Pre televíznu stanicu WCNC to potvrdila Jordanova hovorkyňa.

Štyridsaťosemročný Jordan a 32-ročná kubánsko-americká modelka tvoria pár približne tri roky. Pre basketbalovú legendu to bude druhé manželstvo po tom, čo bol v rokoch 1989 až 2006 ženatý s Juanitou Vanoy. Tá mu porodila dcéru Jasmine a synov Jeffreyho Michaela a Marcusa Jamesa.

Michael Jordan pôsobil v zámorskej NBA od roku 1984, pričom väčšinu sezón odohral v drese tímu Chicago Bulls, s ktorým získal šesť ligových titulov. Je päťnásobným držiteľom ocenenia pre najužitočnejšieho hráča a v rokoch 1984 a 1992 získal aj olympijské zlato.

Svoju profesionálnu kariéru ukončil až trikrát. Prvýkrát sa tak stalo v roku 1993, keď sa rozhodol hrať bejzbal. K basketbalu sa však vrátil o dva roky neskôr. Druhý raz oznámil odchod v januári 1999, v roku 2001 sa však znova na dva roky vrátil, tentoraz ale obliekal dres tímu Washington Wizards. V súčasnosti je väčšinovým vlastníkom klubu Charlotte Bobcats.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu