Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Desivo vyziabnutá televízna hviezda: Visela na nej koža!

Ulrika Jonsson prekvapila neuveriteľne útlou figúrou. Zobraziť galériu (3)
Ulrika Jonsson prekvapila neuveriteľne útlou figúrou. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Je takáto štíhlosť ešte vôbec zdravá? Podobné otázky na Britských ostrovoch nedávno vyvolával pohľad na tamojšiu tvár televíznej obrazovky. Ulrika Jonsson má síce už dávno po štyridsiatke, telom však pripomína nevyvinutú tínedžerku. Odstávajú jej dokonca aj úzke kožené nohavice!

Pohľad na ňu trhá srdce! Hoci 44-ročná televízna moderátorka v spoločnosti rozdáva úsmevy na všetky strany, v skutočnosti veľa dôvodov na radosť nemá. Jej kolísajúca váha sa totiž v týchto dňoch zrejme dostala na nebezpečné minimum. Ulrika je tak vychudnutá, že na nej visia aj inokedy napasované gate z pravej kože!

Žiarivo biele zuby obnažené na dva prsty, na zvyšku tváre však stopy hlbokých vrások a ovisnutej kože – s takou vizážou sa bývalá hlásateľka počasia zviditeľnila na nedávnom odovzdávaní cien British Comedy Awards. Kvôli výraznému úbytku na hmotnosti jej pleť v okolí úst, očí a v oblasti krku pôsobila zostarnutým dojmom. Kilá išli dolu, na prvý pohľad jej však v kolónke vek pribudlo aspoň desaťročie.

Aj keď blondínka na modrom koberci pôsobila šťastným dojmom, v súkromí sa vraj neuveriteľne trápi. Depresie, precitlivenosť a smútok údajne stoja aj za jej rapídnym schudnutím. „Nestratila som chuť do jedla, ale do života,“ zdôverila sa v nedávnom rozhovore. Ostáva teda len dúfať, že sa jej opäť podarí získať vnútornú rovnováhu. So súčasnou figúrou totiž pôsobí krehko aj navonok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu