Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

A je to vonku: Jennifer Aniston za krásu vďačí aj botoxu!

Zobraziť galériu (10)

LOS ANGELES – Priznala farbu! Hoci sa herečke Jennifer Aniston (42) len pred pár dňami dostalo obrovskej pocty, už ju stihlo zatieniť nepríjemné zistenie. Hollywoodska kráska za titul Najpríťažlivejšej ženy všetkých čias nevďačí len obdivuhodným génom. Aj ona si dopomohla botoxom!

Fanúšikovia budú poriadne sklamaní! Minimálne tí, ktorí sa tešili z Jeninho fenomenálneho úspechu. Časopis Men's Health totiž plavovlásku ovenčil výnimočným ocenením krásy, vďaka ktorému za sebou nechala aj také legendy ako Marilyn Monroe či Jane Fonda. Dnes je však už nad slnko jasné, že sa jej o dokonalý zovňajšok nepostarala len samotná príroda. Herečka skrášľovacie procedúry nepoprela!

Vyplnené vrásky, pery napichané kolagénom – to všetko Jennifer nie je cudzie. A keďže klamať v nedávnom interview nechcela, sama si nasypala popol na hlavu: „Netvrdím, že som to nevyskúšala. Ale ako vidím, je to veľmi zradné. Všetky tie kozmetické úpravy vyzerajú na mne smiešne.“ Ak by to však bola pravda, ťažko by kraľovala tým najatraktívnejším dámam zemegule!

Aby pred svojimi obdivovateľmi nevytvárala dojem vyumelkovanosti, hviezda sitkomu Priatelia prezradila, čo ju pri pohľade do zrkadla najviac trápi. Pri návšteve kozmetického salónu si necháva ošetrovať následky dlhých dní strávených vylihovaním na slnku: „Začali sa mi objavovať škvrny od slnka. Dokonca sa mi mení aj štruktúra kože.“ Pýtate sa, ako proti nim herečka v súkromí bojuje? Všade, kam chodí, má po ruke dve veci: samoopaľovací prípravok v spreji a krém s ochranným faktorom 60!

Liek a jed v jednom: Odhaľte tajomstvo botoxu

Jennifer Aniston je najsexy ženou sveta! Ak chcete vedieť, kto sa s ňou umiestnil v prvej desiatke, kliknite sem!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu