Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Úplne nahá hviezda na webe: Veľké silikóny a tetovanie v rozkroku!

Jodie Marsh bez štipky hanby vystavila svoje nahé telo na webe. Zobraziť galériu (18)
Jodie Marsh bez štipky hanby vystavila svoje nahé telo na webe. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Nemá nijaké zábrany! Odkedy sa z glamour modelky Jodie Marsh (33) stala profesionálka v oblasti kulturistiky, sebavedomie sa jej nafúklo ako balón. Tú správnu mieru odhaľovania svojich kriviek však už dávno poriadne prepískla. Na webe sa pretŕča úplne nahá a dobrovoľne – prostredníctvom vlastných záberov zo solária.

Nezostala jej ani štipka sebaúcty? Britská celebrita Jodie Marsh k hanblivkám nikdy nepatrila a svojho času sa vyzliekala pre tretiu stranu bulvárnych plátkov. Pred niekoľkými mesiacmi však prešla dramatickou premenou, v rámci ktorej sa z nej stala aktívne kulturistka s vyšportovaným telom. Vylepšenú figúru však už nepredvádza len v miniatúrnych bikinách, ale aj v Evinom rúchu. Na jej konte v mikroblogovacej sieti sa objavilo hneď niekoľko pikantných záberov, na ktorých pózuje celkom nahá.

Provokatívna ryšavka sa odfotila pri opaľovaní v soláriu z viacerých uhlov, pričom na žiadnom z nich nezachytila svoju tvár. Napriek tomu však o jej totožnosti niet nijakých pochýb – prezrádza ju veľké tetovanie v oblasti najintímnejších partií. Nechýba tiež detail na jej niekoľkonásobne zväčšené poprsie a ploché brucho.

Pre niektorých fanúšikov sú možno takéto zábery odsúdeniahodné, no Jodie sa pri ich zhotovovaní mimoriadne dobre bavila. „Smiem zverejňovať nahé fotky? Ups, príliš neskoro,“ napísala do jedného z komentárov na Twitteri. „Nekopírujte ma, toto nie je bombové. Alebo je? Rozmýšľam, že by som mohla odštartovať trend,“ nešetrila nápadmi v ďalšom príspevku. Ktovie teda, do akej erotickej krajnosti sa rozhodne zájsť nabudúce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu