Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prekvapenie pre mačičku Nicole Scherzinger: Žiadosť o ruku!

Nicole Scherzinger v šou The X Factor Zobraziť galériu (9)
Nicole Scherzinger v šou The X Factor (Zdroj: fox)

LOS ANGELES - Americkú speváčku Nicole Scherzinger počas prestávky pri nakrúcaní speváckej šou The X Factor fanúšik požiadal, aby sa zaňho vydala. Zároveň však jej exmilenec Lewis Hamilton vyhlásil, že ju stále miluje. To je ale dilema!

Počas šou X-factor muž maďarskej národnosti prišiel ku stolu, kde Scherzinger sedí s ostatnými členmi poroty. Tam si pred ňou kľakol a spýtal sa, či si ho vezme. Speváčka sa vyjadrila, že ju toto gesto dojalo, pytača však podľa jej slov musela odmietnuť. Fanúšika následne odviedla strážna služba.

Tridsaťtriročná Scherzinger, ktorá sa preslávila ako líderka skupiny Pussycat Dolls, sa len nedávno rozišla s britským pilotom formuly 1 Lewisom Hamiltonom. Pár údajne už nedokázal udržiavať vzťah na diaľku. No ktovie, či to medzi nimi naozaj úplne skončilo.

Britský pilot v službách tímu McLaren totiž verí vo vzkriesenie ich vzťahu. Dvojica dokonca opäť strávila niekoľko spoločných dní v Los Angeles. "Užili sme si krásny týždeň s príjemnými spoločnými obedmi či večerami. Ešte je to príliš čerstvé, stále k sebe navzájom veľa cítime. Ja ju veľmi milujem. Takže, kto vie? Možno budeme raz zasa spolu," vyhlásil Hamilton. A fanúšikovia sexi Nicole si musia nechať zájsť chuť...

Ako vyzerá Nicole Scherzinger v plavkách?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu