Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kam sa podel jeho šarm? Chandler z Priateľov je strhaný a zostarnutý!

Matthew Perry má v zrelom veku od zvodcu na míle ďaleko. Zobraziť galériu (7)
Matthew Perry má v zrelom veku od zvodcu na míle ďaleko. (Zdroj: isifa)

WASHINGTON, DC – Na lámača ženských sŕdc viac nemá! Hoci pribúdajúce roky skôr či neskôr poznačia každú celebritu, Matthew Perry (42) starne akosi prirýchlo. Niekdajší švihák by dnes záujem u opačného pohlavia vzbudil iba s ťažkosťami – vrásky a opuchnuté oči ho menia na nepoznanie!

Imidž hollywoodskej hviezdy mu je ukradnutý! Aj keď Matthew svoj život zasvätil tomu, aby zabával iných, momentálne mu do smiechu veľmi nie je. Štyridsiatku prekročil síce len nedávno, jeho tvár však už pripomína veterána žúrov a divokých párty. K tomuto výsledku zrejme prispel alkohol a lieky na predpis, ktoré svojho času dokonca ovplyvnili jeho účinkovanie v legendárnom sitkome Priatelia. Dnes by si však hrátky s týmito neduhmi už dobre rozmyslel!

Hlboké vrásky, veľké „vačky“ pod očami, výbuch namiesto účesu a drsné strnisko. Hoci muži dokážu byť zvodcami aj bez uhladeného štýlu, zovňajšok amerického herca je ďaleko za hranicou toho, čo sami nazývajú nedbalou eleganciou. Matthew so strhanou tvárou dorazil tento týždeň do Washingtonu, aby podporil program na boj s drogovou závislosťou. Jeho unavená a vyžitá vizáž však nezostala bez povšimnutia.

Matthew Perry má v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Napriek tomu, že seriálová hviezda pôsobí pomerne zničeným dojmom, v súkromí prežíva jedno zo svojich šťastnejších období. Pomaličky sa obnovuje jeho herecká kariéra, rozpredáva honosné sídla s dobrým ziskom a po boku má milujúcu ženu Lizzy Caplan. Výzor pestovaného fešáka tak zrejme muž jeho formátu riešiť ani nemusí...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu