Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Porotcovský kat z X Factor: Exmilenky po rozchode vypláca!

Simon Cowell Zobraziť galériu (5)
Simon Cowell

LOS ANGELES – Nie je to žiaden škrob! Zdá sa, že uloviť producenta Simona Cowella (51) je pre ženu ako hotová výhra v lotérii. Televízny mág sa totiž o svoje rozprávkové bohatstvo neprestáva deliť ani po tom, čo svoje milenky zo vzťahu vypoklonkuje. Práve naopak, o ich luxus sa stará aj naďalej!

Bývalým láskam dopraje štedré bolestné! Ak sa raz žena dostane do intímnej blízkosti Simona Cowella, o budúcnosť má zrejme doživotne postarané. Svedčia o tom jeho slová v nedávnom interview pre magazín Guardian. Obávaný kat z mnohých talentových šou je vraj v skutočnosti dobrák od kosti. Milovanú osobu by z prepychu nikdy nevytrhol!

„Nemôžete niekoho, kto je vo vašom živote privyknutý na určitú úroveň, odrezať od toho všetkého len preto, že s ním viac nechcete byť vo vzťahu. To nedáva zmysel,“ logicky odôvodnil pohnútky, ktoré ho vedú k vypisovaniu mastných šekov. Dohady, či ide o neoficiálne výživné, však kategoricky odmietol. „Nie, ja len verím, že robím správnu vec. Vychádza to zo mňa, pretože chcem, aby boli šťastné,“ vysvetlil na margo niekdajších priateliek.

Napriek tomu, že to z pohľadu zlatokopiek môže vyzerať až extrémne jednoducho, špeciálne odškodné od Simona nedostane úplne každá. „Nerobím to vždy, je to skôr zriedkavé,“ spresnil, ako často finančné dary exmilenkám poskytuje. Simon však potvrdil, že takéto gesto urobil viac než raz. Či teda krátka existencia po boku nenapraviteľného sukničkára stojí za to, už posúďte sami!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu