Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prsnatá Nicole Scherzinger: Vnadami odzbrojila moderátora!

Nicole Scherzinger svojím dekoltom dokáže zaskočiť nejedného muža. Zobraziť galériu (7)
Nicole Scherzinger svojím dekoltom dokáže zaskočiť nejedného muža.

LOS ANGELES – Dostala ho do úzkych! Nicole Scherzinger (33) zamávala s Connanom O'Brienom v jeho talkšou. Moderátor nedokázal odvrátiť zrak od jej naprataného výstrihu, na čo ho speváčka taktne upozornila. Najnovšie sa však budú môcť pokochať jej prednosťami aj slovenskí diváci. Už zajtra večer štartuje na Joj Plus šou X Factor, kde bude interpretka provokovať vyzývavými outfitmi.

Poriadne sa pri nej zapotil! Reč je o moderátorovi Conanovi O'Brienovi, ktorý vo svojej nočnej talkšou naposledy privítal mačičku Nicole Scherzinger. Vyzývavý outfit, v akom sa tmavovláska objavila pred kamerami, sa pre 48-ročného šoumena stal hotovou skúškou ohňom. Objemný dekolt a krátke šaty s leopardím vzorom priťahovali jeho pohľad ako magnet!

„Conan, sústreď sa!“ upozornila Nicole moderátora, ktorý jej slovám akoby ani nevenoval pozornosť. Už od úvodu totiž doslova zízal na speváčkine bujné vnady. A po sérii divokej gestikulácie s vypleštenými očami nakoniec priznal, že sexi cica ním poriadne zatočila: „Bože, takmer som si vykrútil krk!“

Ženské zbrane bude bývalá líderka skupiny Pussycat Dolls v nasledujúcich týždňoch predvádzať v speváckej súťaži X Factor. Nicole si za porotcovský stôl prisadne ku katovi Simonovi Cowellovi, speváckej legende Paule Abdul a producentovi L. A. Reidovi. Americkú premiéru úspešného formátu si môžu diváci pozrieť v piatok večer vďaka stanici JOJ Plus len pár hodín po odvysielaní v USA.

Porota americkej šou X-Factor
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TeamCoco/TBS)

<cke:param name="bgcolor" 'value="#000000">

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu