Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Je krásna a štýlová: Pozrite, ako vyrástla Jacksonova dcéra!

Paris Jackson Zobraziť galériu (7)
Paris Jackson (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Rastie do krásy! Aj keď má jediná dcéra zosnulého Kráľa popu ešte len trinásť rokov, dnes je už nad slnko jasné, že z nej raz bude oslnivá dáma. Paris Katherine Jackson sa totiž od otcovho pohrebu poriadne zmenila – z nevinného dievčatka sa stala pôvabná slečna!

Má šmrnc! Aj keď to doteraz nebolo veľmi zvykom, deti legendárneho Michaela Jacksona sa začínajú oťukávať na verejnosti. Z ulity, ktorú im pred paparazzmi a médiami vytvoril nebohý otec, tento týždeň vyšli pre dobrú vec. Spolu s tetou La Toyou a babkou Katherine si to všetci traja súrodenci namierili k najmenším pacientom. A hľadáčiky objektívov sa okamžite sústredili iba na jedno – štýlovú tínedžerku Paris!

Husté vyžehlené vlasy, blúzka bez rukávov a trendové slnečné okuliare – tým všetkým Jacksonova dcéra pútala pozornosť na tohtotýždňovej benefičnej akcii. Spolu s ostatnými členmi rodiny totiž prišla odovzdať kresby svojho otca detskej nemocnici. Niekdajšiu ustráchanosť by ste však dnes už u nej hľadali márne. Paris pôsobí sebaisto a nadmieru vyrovnane!

O tom, že trinásťročná školáčka sa vo svete len tak nestratí, svedčí jej účet v sociálnej sieti Twitter. Napriek mnohým neprajníkom totiž aj v internetových komentároch vystupuje sebavedomo. „Stopercentná krv Jacksonovcov“, či „prirodzená Jacksonová“ sú jej reakcie na pochybnosti o otcovstve legendárneho speváka. Zdá sa teda, že Paris nedisponuje len krásou, ale aj poriadnou dávkou inteligencie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu