Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jacksonova dcéra zverejnila intímne foto: Takto otca bozkávala na ústa!

Paris Jackson ako dievčatko venovala pusu slávnemu otcovi. Zobraziť galériu (8)
Paris Jackson ako dievčatko venovala pusu slávnemu otcovi. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Boli si neuveriteľne blízki! Hoci Paris Jackson (14) konanie svojho slávneho otca v detstve nechápala, ich vzájomný vzťah to nenaštrbilo. Dôkazom môže byť dojímavý záber, ktorým si na zosnulého Kráľa popu zaspomínala s láskou ku dňu otcov. Ako dievčatku jej nežnosti od Michaela Jacksona nechýbali.

Chýba jej každým dňom viac a viac! Aj keď to Paris Jackson so svojimi súrodencami nemala pri hudobnej legende vždy jednoduché, v srdci si zachováva len tie najvrúcnejšie spomienky. V tomto duchu poslala Michaelovi odkaz práve na sviatok jeho rodičovských povinností. Tie totiž aj napriek nabitému programu nikdy nezanedbával.

„Stále som ockovo dievčatko,“ komentovala tínedžerka farebnú fotografiu z detských čias v sieti Twitter. S otvorenými očkami a našpúlenými perami sa na nej nežne túli k otcovi. Ten si blízkosť dcéry užíva v kostýme so svojou typickou rukavicou. Ide o jednu z prvých momentiek zo súkromia popového speváka, o ktoré sa jeho rodina doteraz podelila.

Obrovský záujem Paris Jackson vzbudila aj nedávno na televíznych obrazovkách, kedy sa s pocitmi zdôverila v rozhovore s moderátorkou Oprah Winfrey. Priznala, že nosenie škrabošiek a masiek kedysi nechápala. Dnes však vie, že práve vďaka nim prežívala svoje dni ako každé normálne dieťa. To Michaelovi dopriate nebolo: „Povedal nám, že keď bol mladší, skutočné detstvo nikdy nemal. Vždy spieval zavretý v štúdiu, zatiaľ čo ostatné deti sa vonku hrali. Chcel, aby sme to my zažili.“

Za otcom všetky jeho ratolesti smútia už takmer tri roky. Spevák náhle zomrel 25. júna 2009.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu