Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Bartošová doma v depresiách: K jej milencovi chodí iná žena!

Domenico Martucci, Iveta Bartošová a Lenka Gabrielová (v krúžku) Zobraziť galériu (9)
Domenico Martucci, Iveta Bartošová a Lenka Gabrielová (v krúžku) (Zdroj: Tomáš Martinek/Facebook)

PRAHA – Nemá v ňom oporu! Od hrozivej autonehody Ivety Bartošovej (45) a jej syna Artura (14) síce ubehol už celý týždeň, speváčka sa z nej však stále nemôže spamätať. Uzavrela sa do seba a podľahla depresiám, kvôli ktorým nevychádza z domu. Na psychike jej nepridáva ani fakt, že jej taliansky milenec Domenico Martucci (35) nachádza útechu pri vlastnej manažérke!

S nehodou sa vyrovnáva sama! Hoci sa pri minulotýždňovej autohavárii Ivete ani jej synovi nič vážne nestalo, psychické následky si u nej vyberajú svoju daň. Česká speváčka sa stiahla do úzadia a za zavretými dverami domova sa údajne utápa v depresiách. V neľahkej situácii jej nepomáha ani samotný priateľ Domenico. Nielenže sa u nej posledné dva dni neukázal, navyše si domov pozval inú ženu – manažérku Lenku Gabrielovú (45).

Ako sa podarilo zistiť českému denníku Blesk, Gabrielová priviezla Martucciho v pondelok okolo siedmej hodiny večer do jeho pražského bytu. Z kufra auta vybrala tašku s nákupom a kráčala za grófom, ktorý sa maskoval slnečnými okuliarmi a klobúkom. Dvojica si však so sebou priniesla aj katalóg cestovnej kancelárie. Žeby Domenco plánoval pre svoju polovičku ozdravnú dovolenku?

Čo sa dialo za dverami grófovho bytu, zostáva záhadou. Isté však je, že Gabrielová odišla až po hodine a pol aj s doteraz neidentifikovaným modrým vrecom. A hoci to tak na prvý pohľad nevyzerá, Martucci tvrdí, že je Ivete k dispozícii: „Len som si na chvíľu skočil s kamarátom na gulečník, aby som sa odreagoval. Inak som Ivete stále na blízku.“ Koľko Bartošovej potrvá spamätanie sa z nehody, ukážu až najbližšie dni. Dámske návštevy v milencovom byte jej však na nálade zrejme nepridávajú!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu