Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Noví Charlieho anjeli: Budú to tieto sexice!

Charlieho anjeli: Minka, Ilonzeh a Taylor Zobraziť galériu (6)
Charlieho anjeli: Minka, Ilonzeh a Taylor

SAN DIEGO - Do neľahkej úlohy vyrobiť novú verziu kultového seriálu zo 70. rokov Charlieho anjeli, z ktorého po roku 2000 vzišli dva nemenej úspešné celovečerné filmy, sa pustila americká televízna stanica ABC a na obrazovkách by sa mal objaviť tento rok na jeseň. Informovala o tom agentúra Reuters.

V pôvodnom seriáli hrali Farrah Fawcett, Kate Jackson a Jaclyn Smithová v úlohách troch sexy súkromných vyšetrovatelik pracujúcich pre muža menom Charlie, ktorý ich posiela do nebezpečných misií chytať zločincov. Po nich sa do rolí "anjelikov" prezliekli Drew Barrymore, Lucy Liu a Cameron Diaz vo filmovom spracovaní, ktoré do deja pridalo úmyselný nádych komiky a sebairónie.

Do tretice si úlohy agentiek bojujúcich proti zločinnosti vyskúšajú Minka Kelly, Annie Ilonzeh a Rachael Taylor. Tentokrát to vraj bude opäť "vážne" a seriál novej generácii divákov ponúkne detektívne zápletky nabité akciami.

"Ešte nikdy som nehrala 'babu s guľami'," povedala agentúre Reuters Minka Kelly o svojej novej úlohe "anjelika" Evy French. O to viac ju nová možnosť teší, dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu