Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexica Lucy Liu z Charlieho anjelikov: Jej telo vôbec nie je krásne!

Lucy Liu Zobraziť galériu (8)
Lucy Liu (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Škaredé spomienky na tele! Americká herečka a modelka Lucy Liu si vraj dokáže zrekapitulovať svoju hereckú kariéru pomocou jaziev, ktoré jej ostali po fyzicky náročných úlohách. Súčasná rola v seriáli Elementary (2012) je vraj preto pre ňu oddychová. Nie preto, že by počas nakrúcania 24 epizód v sezóne nemusela tvrdo pracovať, ale preto, že táto úloha je fyzicky menej náročná ako mnohé predchádzajúce.

V seriáli Elementary inšpirovanom príbehmi detektíva Sherlocka Holmesa hrá Lucy Liu bývalú lekárku Joan Watson, ktorá pomáha Holmesovi v podaní Jonnyho Lee Millera. Na obrazovke sa venuje vyšetrovaniu, nemusí však predvádzať svoje schopnosti v bojových umeniach ako veľakrát doteraz. 

Z nakrúcania snímok Kill Bill (2003) a Kill Bill 2 (2004) či Charlieho anjeli (2000) a Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003) má totiž herečka veľa nepekných pamiatok. Mám už dosť jaziev a škrabancov. Poznáte to, keď deti rastú, máte na stene značky, pomocou ktorých meriate, ako vysoko vyrástli. Ja si moju kariéru dokážem zrekapitulovať pomocou zranení. Dve desaťročia som sa venovala akčným filmom, takže Elementary je pre mňa príjemným oddychom,” skonštatovala kráska. 

Bohaté skúsenosti s akčnými scénami by Liu mohla využiť aj ako Joan Watson, ktorá sa stretáva s množstvom nebezpečných zločincov. Myslím, že by bolo pomerne neuveriteľné, ak by sa doktorka začala oháňať mečom. V niekoľkých z prvých epizód ukázali Joan, ako používa obušok - spravili sme tri alebo štyri údery, nič veľké. Takže, ak niekedy Joan použije nejakú techniku obrany, nebuďte prekvapení,” dodala 45-ročná hviezda. 

Lucy Liu sa preslávila úlohou Ling Woo, ktorú v rokoch 1998 až 2002 stvárňovala v seriáli Ally McBealová (1997 - 2002). Okrem spomínaných akčných filmov Kill Bill, Kill Bill 2, Charlieho anjeli a Charlieho anjeli: Na plný plyn sa venuje aj dabingu a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Kung Fu Panda (2008), Cililing (2008), Cililing a stratený poklad (2009), Kung Fu Panda slávi sviatky (2010) či Kung Fu Panda 2 (2011). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu