Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Nenásytný Hugh Hefner: Svoj hárem rozšíril o milenku číslo dva!

Hugh Hefner predstavil ďalšiu oficiálnu milenku, Sheru Bechard Zobraziť galériu (11)
Hugh Hefner predstavil ďalšiu oficiálnu milenku, Sheru Bechard (Zdroj: SITA, Playboy)

LOS ANGELES – Nestráca čas! Hoci sa Hugh Hefner (85) ešte pred dvoma týždňami zberal k oltáru, už zasa si naplno užíva slobodu. Ohrdnutý ženích v posteli nijako nezaháľa – len čo sa za jeho nevestou zabuchli dvere, predstavil novú milenku. A teraz k nej pribudla ďalšia!

Jedna mu nestačí! Zakladateľ pánskeho magazínu Playboy sa síce ešte donedávna chcel zaviazať vernosťou len jednému zajačikovi, dnes je však už všetko úplne inak. Hneď ako mu jeho tretia nádejná manželka, Crystal Harris, dala navždy zbohom, našiel si za ňu náhradu. Playmate Anne Sophie Berglund mu však už posteľ nezohrieva úplne sama. Pridala sa k nej ďalšia blondínka – o 60 rokov mladšia Shera Bechard!

Ten sa už nikdy nezmení! Vášnivý milovník žien v sebe lovca jednoducho nezaprie – veď pojem monogamia mu je úplne cudzí už celé roky. Otáznym preto zostáva, prečo sa na staré kolená vlastne tlačil do chomúta. Crystal, ktorá odvolala ich svadbu doslova v hodine dvanástej, za ním totiž takisto nesmúti. Zásnubný prsteň v hodnote 90 tisíc dolárov sa snaží predať. A o celej kauze tvrdí, že to bola jedna veľká fraška!

Zákulisie Hefnerovho vzťahu s teraz už bývalou snúbenicou nechtiac prezradila samotná Crystal v jednom telefonáte. Po tom, čo jej bola vyjadrená ľútosť nad ukončením mediálnej rozprávky, výsmešne odvetila: „Žartuješ? Celé to bolo len o publicite.“ Úprimnú lásku by tak Hugh okolo seba zrejme hľadal márne. Vzhľadom na jeho sexuálny apetít je však všetko tak, ako má byť. Jeho život sa vrátil do starých koľají. Možno nepotrvá dlho a k dvom milenkám pribudne tretia ako kedysi!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu