Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bruško ako skala a výstavné prsia: Táto sexica obšťastňuje o 60 rokov staršieho muža!

Sexi Crystal Hefner má telo snov, ktoré si v posteli užíva 88-ročný veterán Hugh Hefner. Zobraziť galériu (9)
Sexi Crystal Hefner má telo snov, ktoré si v posteli užíva 88-ročný veterán Hugh Hefner. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Zúfalá či poriadne vypočítavá? Aj keď by si Crystal Hefner (28) mohla vyberať spomedzi mladých fešákov, ona pred všetkými nápadníkmi uprednostnila veterána s takmer deviatimi krížikmi na chrbte. Najskôr zásnuby s Hughom Hefnerom (88) zrušila, no už niekoľko dlhých mesiacov mu zohrieva posteľ ako zákonná polovička. A sexepílom pritom rozhodne nešetrí.

Tvrdo na sebe maká! Hoci Crystal Hefner bola donedávna považovaná za playmate s nálepkou „zlatokopka“, dnes je inšpiráciou pre množstvo fitnesiek či glamour modeliek. Plavovláska sa totiž viac než manželovi pred prahom deväťdesiatky venuje pravidelným tréningom a budovaniu vlastnej značky. Výsledok? Postavičku ako lusk jej závidí polovica Hollywoodu. Pozrite si jej sexi zábery z Instagramu ako dôkaz.

Keďže sa Crystal snaží presadiť ako dizjanérka, za marketingový nástroj zvolila to, čo je najdostupnejšie, najlacnejšie a s najväčším dosahom – sociálne siete. Práve prostredníctvom nich pretŕča dekolt vymodelovaný plastickým chirurgom aj vyšportované krivky. Na dokonale plochom brušku jej nechýbajú „tehličky“ a vyrysované svalstvo sa jej črtá aj v oblasti guľatého zadku.

Zaujímavosťou je, že Crystal, ktorá za slobodna nosila priezvisko Harris, mala zakladateľovi impéria Playboy povedať oficiálne „áno“ už v júni roka 2011. Päť dní pred svadbou však vyrobila obrovský škandál, keď plánovaný obrad zrušila. S Hefnerom sa dala opäť dohromady o rok neskôr, poslušne potvrdila nové zásnuby a počas silvestrovskej noci 2012 išla pod čepiec. V súčasnosti navrhuje nočnú bielizeň, ktorú už stihla odprezentovať aj na losangelskom Týždni módy. O zákazníkov pritom núdzu vraj rozhodne nemá. „Vypredané. Som taká hrdá,“ napísala k záberom zo svojej novej kolekcie. Žeby už teraz pomýšľala na to, čo bude robiť, až jedného dňa ovdovie?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu