Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hugh Hefner sa rozchodom netrápi: Posteľ mu už zohrieva ďalšia blondínka!

Anna Sophia Berglund (naľavo) je ďalšia Hefnerova vyvolená Zobraziť galériu (8)
Anna Sophia Berglund (naľavo) je ďalšia Hefnerova vyvolená

LOS ANGELES - Dlho nesmútil! Zakladateľ časopisu Playboy Hugh Hefner (85) sa nevestou, ktorá mu utiekla takmer doslova spred oltára dlho netrápil. Posteľ mu totiž už po necelom týždni od rozchodu zohrieva ďalšia blond Playmate, Anna Sophia Berglund. Tomu sa teda hovorí rýchlosť!

Najlepší liek na zlomené srdce a ranenú hrdosť? Nová známosť! Tak túto radu si asi Hugh vypočul od svojich známych - a zobral si ju k srdcu naozaj dokonale. Počas filmovej noci v Playboy Mansion boli hostia svedkami jeho náklonnosti k celkom novej dáme, samozrejme opäť Playmate, Anne Sophii Berglund. Miss Január 2011 sa vraj už nasťahovala k Hughovi do izby a pred ľuďmi sa títo dvaja zamilovane oslovujú "zlatko". ,,Je jasné, že sa Hughova náklonnosť presunula na Anne," preradil interný zdroj.

Crystal Harris si mal pritom brať starnúci playboy túto sobotu. Pár dní pred svadbou pre tristo hostí sa však párik pohádal a nevesta obrad zrušila. Podľa klebiet boli jej dôvody rôzne. Jedni tvrdia, že jej Hef nechcel dať vyššie vreckové a dovoliť jej kariéru speváčky, iní hovoria o tom, že ju rozčuľovala prítomnosť mnohých sexíc v mogulovom okolí.

,,Toto mal byť môj svadobný deň, ale život je plný prekvapení. Nakoniec, zostať single je asi to najlepšie," napísal na svoju Twitter stránku v sobotu. Večer v ten istý deň sa však už túlil k Anne... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu