Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Príliš voľný výstrih? Táto bradavka nevykukla náhodou!

Sarah Carroll Zobraziť galériu (3)
Sarah Carroll (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Stále v centre pozornosti! Hoci za vykúkajúce intímne partie sa slušné dámy väčšinou červenajú, Sarah Carroll si z obnažených predností ťažkú hlavu určite robiť nebude. Jej jedinou starosťou je totiž zviditeľniť sa všade, kam vkročí – aj za cenu vytŕčajúcej bradavky!

Spoločenské faux-pas? Ale kdeže! Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, táto americká plavovláska má vyvolávanie rozruchu v náplni práce. Ak sa má občas nahodiť do gala, tak jedine bez podprsenky a s čo najhlbším výstrihom. Potom už len vyčariť široký úsmev a ukázať čo najviac – kým fotoaparáty cvakajú. Aj takto sa totiž dá umelo vytvoriť popularita. Aspoň podľa tvorcov reality šou spoza veľkej mláky!

Bielizeň „zabudnutá“ doma a výstrih až po pupok! V takom štýle sa mladá Američanka, Sarah Carroll, predvádzala pred paparazzmi na 5. ročníku charitatívnej akcie pod záštitou spoločnosti Billabong. V túžbe zaplniť stránky bulvárnych plátkov a sociálnych sietí tentoraz akoby náhodou poodhalila prsia. Mnohí jej kritici sa však netaja tým, že na toto treba mať už naozaj odolný žalúdok!

Štíhla kráska medzi smotánku dorazila v sprievode svojho oficiálneho partnera, Spencera Fallsa. Ide pritom o dvoch úplne obyčajných ľudí, doslova cudzincov, ktorí sa vďaka dômyselným marketingovým ťahom majú stať celebritným párom prezývaným Sparah. Pritiahnuté za vlasy? Možno. Isté však je, že za sebou už majú kompletnú zmenu vizáže aj prvé sexi fotenie. A ich chuť stáť vo svetlách reflektorov každou kampaňou rastie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu