Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Odvážna Monica Bellucci: Pózovala nenalíčená a hore bez!

Monica je krásna aj v strednom veku Zobraziť galériu (9)
Monica je krásna aj v strednom veku (Zdroj: Reprofoto Elle/gakatan.com)

PARÍŽ – Komplexy ju netrápia! Monica Bellucci (46) už nemá dvadsať ani tridsať, aj tak sa však môže pochváliť zvodnými krivkami a fascinujúcou tvárou. Ani vo svojom veku nemá problém odložiť pred fotoaparátom oblečenie aj mejkap!

Ako ju príroda stvorila! Tak si zapózovala sexi Talianka pre titulnú stránku magazínu Elle. Monice už ťahá na päťdesiatku, so svojím telom je však spokojná a nehanbí sa ho ukázať v záberoch s erotickým nádychom. A hoci svoje prsia či intímne partie poctivo skrývala, z fotografií je jasné, že jej telo môžu závidieť aj oveľa mladšie ženy!

„So svojím telom nemám problém. V každom prípade, nikto nie je dokonalý. Musíme sa zmieriť sami so sebou,“ povedala herečka, ktorá sa vo svete preslávila svojimi ženskými krivkami.

Na skvelom vzhľade sa určite podpisuje aj spokojnosť s manželským životom s hercom Vincentom Casselom. „Každý deň sa sama seba pýtam: ,Ako dlho bude moje manželstvo také čarovné?´. Neviem povedať, aké sú pravidlá na to, aby vzťah vydržal. Je to asi dosť rôzne,“ priznala Monica, ktorá je nielen milujúcou manželkou, ale aj matkou. Deti beriem všade so sebou. Domácu stabilitu veľmi nepoznajú, ale snažím sa im dávať pocit bezpečia,“ prezradila herečka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu