Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Božská Monica Bellucci pred 50-tkou: Mladším modelkám vypálila rybník!

Monica Bellucci aj v zrelom veku predstavuje pre mladšie modelky tvrdú konkurenciu. Zobraziť galériu (11)
Monica Bellucci aj v zrelom veku predstavuje pre mladšie modelky tvrdú konkurenciu. (Zdroj: Dolce & Gabbana)

RÍM – Stále ako oslnivá diva! Ak sa v Taliansku opýtate domáci symbol nadčasovej ženskej krásy, v odpovediach bude zaručene rezonovať meno Monica Bellucci (47). Tá totiž v zrelom veku dokáže zatieniť aj o polovicu mladšie kolegyne. Charizmou a výstavným telom ohúrila ako dokonalá módna ikona.

Má spôsoby dámy a neuveriteľný šmrnc! Napriek tomu, že Monica Bellucci sa s pribúdajúcimi rokmi už príliš neodhaľuje, stále dokáže pôsobiť zmyselne a žiaduco. Dôkazom môžu byť zábery z kampaní dizajnérskeho dua Dolce & Gabbana. Tmavovláska ani po boku o 20 rokov mladších modeliek nijako nezaostávala, práve naopak. So svojimi skúsenosťami a vyžarovaním ich pred objektívom strčila do vrecka.

Monica sa v hlavnej úlohe reklamných materiálov spomínanej módnej značky objavuje už takmer rok. Za tento čas stihla nafotiť kvantum záberov sólo, ale aj ako súčasť rodinnej scenérie. V hromade starších, no i výrazne mladších tvárí dokonale vyniká jej zrelá ženskosť. Ani o dve desaťročia mladšie manekýnky Bianca Balti a Bianca D'Adda ako jej dcéry nevyzerajú. Na prvý pohľad pripomínajú skôr herečkine staršie sestry.

Samotnú spoluprácu s Monicou si pochvaľoval aj fotograf, ktorý za celým projektom stojí. „Mám rád teplo, humor a pocit blízkosti. Nikto nevyzerá v tejto reklame lepšie ako Bellucci,“ nechal sa počuť Giampaolo Sgura. Ospevovaná kráska tak vo svete módy a kinematografie posledné slovo zďaleka nepovedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu