Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Božská Monica Bellucci: Prirodzenou krásou zažiarila ako Šeherezáda!

Monica Bellucci zažiarila ako orientálna kráska. Zobraziť galériu (6)
Monica Bellucci zažiarila ako orientálna kráska. (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ – Jej výnimočný zjav stále vyráža dych! Keď sa na verejnosti ukáže talianska ikona Monica Bellucci (47), pre okolie sa akoby zastaví čas. Jej vonkajšia krása a vnútorná charizma hypnotizuje fotografov, celý štáb aj nestranných divákov. Toľko exotického pôvabu sa totiž pred prahom 50-tky len tak nevidí.

Nádych Orientu jej pristane! O poriadny rozruch sa Monica Bellucci v týchto dňoch stará v malebnom prostredí Francúzskej riviéry, kde nakrúca svoju zbrusu novú snímku s názvom Des Gens Qui S'Embrassent. Jedna zo scén totiž zahŕňa pobyt na jachte, ktorý si herečka vychutnávala v priehľadnej róbe.

Ebenové vlasy, žiarivý úsmev a voľný outfit s bielymi ornamentmi na modrom podklade – v takomto stylingu Monica zaujala špehujúcich paparazzov. Viac ako domácu Venušu totiž tentoraz pripomínala princeznú z rozprávok Tisíc a jednej noci. Nenútene svojím vyžarovaním pôsobila ako Šeherezáda, ktorá si aj na našich televíznych obrazovkách získala mimoriadnu popularitu.

To, že Monica aj v zrelom veku fanúšikom vyráža dych, je z veľkej časti ozajstným dielom prírody. Ako tmavovláska priznala v rozhovore pre taliansku verziu magazínu Vanity Fair, chirurgické zákroky neuznáva: „Vrásky sú lepšie ako plastiková tvár. Som veľkou podporovateľkou homeopatie. Vždy najskôr vyskúšam všetky možnosti prírodnej liečby.“ Zdá sa, že tento trik u nej funguje naozaj dokonale. Monica totiž o lukratívne ponuky kozmetických spoločností zatiaľ núdzu nemá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu