Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Otrasná zmena imidžu: Nicole, toto je čistá katastrofa!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (7)
Nicole Kidman (Zdroj: SITA)

NASHVILLE – Z nežnej blondínky strašiak do maku! O tom, že prílišné experimentovanie sa nevypláca, sa na vlastnej koži presvedčila už aj austrálska rodáčka Nicole Kidman (43). Tá totiž s poslednou premenou šliapla poriadne vedľa – pridala si roky navyše a dogabala sa ako nikdy!

Čo to so sebou porobila? Ak niekto na stredajšom odovzdávaní cien CMT Music Awards všetkým vyrazil dych, rozhodne to bola táto herecká hviezda. Pri jej celkovej zmene vizáže totiž ani nebolo jasné, či je to vôbec ona. Tmavšia farba vlasov, príliš výrazné líčenie a prapodivný outfit jej na kráse veľmi nepridal, práve naopak. Nicole Kidman by sa s takouto kombináciou poľahky vyšvihla na popredné miesta najšokujúcejších hollywoodskych premien.

Zmes materiálov, farieb a strapatý účes s ofinou – to všetko dominovalo u vystrojenej herečky. Nicole totiž v stredu večer skombinovala nekombinovateľné: zelený zamat, čierny šifón, pásiky, prúžky a dokonca aj cik-cakový vzor. Čerešničkou na torte boli už len sandále – tie nemožný outfit zaklincovali svojou lilavou farbou!

Takýto odvážny ťah na červenom koberci však v prípade Nicole môže byť aj neklamným znamením, že po 40-ke chytila druhý dych. Nielenže v stredu predvádzala nové pózy, no nedávno sa pokúsila aj o zblíženie so svojimi fanúšikmi. Nechala sa totiž nahovoriť na krátke video. „Toto je prvé zo zopár videí. Nebudem ich robiť mnoho, pretože som tak trochu nesmelá. Chcela som len každému poďakovať,“ prihovára sa tak, akoby ani nikdy nestála vo svetlách reflektorov. A ktovie, čím nás prekvapí nabudúce!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu