Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Nicole Kidman ako ju nepoznáte: Rozdala si to pred kamerami úplne nahá!

Nicole Kidman v odvážnej sexuálnej scéne. Zobraziť galériu (18)
Nicole Kidman v odvážnej sexuálnej scéne. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tá sa veru nezdá! Hoci Nicole Kidman (44) má vo svete kinematografie povesť sofistikovanej dámy, dráždivé sexuálne scény jej nie sú cudzie. V zbrusu novej snímke sa totiž bez zábran oddáva živočíšnemu sexu. Prebudila v sebe ozajstnú posteľovú dračicu?

Nie je to žiadne neviniatko! To, že Nicole Kidman vystavuje vo svojej vitríne Oscara a kvantum ďalších ocenení, rozhodne nie je dielom náhody. Nahote na pľaci sa síce vyhýba, kvôli vidine kvalitnejšieho diváckeho zážitku sa však dokáže poriadne odviazať. Inak tomu nebolo ani pri nakrúcaní romantickej televíznej drámy Hemingway & Gellhorn. Blondínka svoje účinkovanie okorenila dráždivým posteľovým číslom.

Do vášnivých scén sa kráska od protinožcov nechala zlákať po boku herca Clivea Owena. Režisérovi Philipovi Kaufmanovi pritom neostala nič dlžná a počas milostných hrátok sa úplne vyzliekla. Okrem vzrušeného výrazu v tvári tak predviedla aj obnažený zadok či okrúhle poprsie.

Nicole Kidman v odvážnej
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pikantná snímka sa svojho slávnostného uvedenia dočkala až počas 65. ročníka medzinárodného filmového festivalu, ktorý sa nedávno odohrával v juhofrancúzskom mestečku Cannes. Ako sa ale Nicole predtým priznala v rozhovore pre magazín W, dráždivé zábery brala s nadhľadom: „Oveľa ťažšie je nakrútiť scénu so smrťou. Musíte to urobiť presvedčivo, pričom zomrieť dá naozaj zabrať. Sexuálne scény sú náročné iba vtedy, ak v nich nie je sprostredkovaný príbeh. A toto nebol ten prípad.“ Je teda celkom možné, že herečkin manžel Keith Urban sa za dvermi spálne vôbec nenudí.

Tip: Pozrite si film s Nicole Kidman. Vyhľadajte ju na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu