Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Krásna Transformerka zviezla milenca Kuriéra: Smrť v očiach!

Rosie Huntington-Whiteley neisto šoférovala, zatiaľ čo jej milenec Jason Statham mal oči na stopkách. Zobraziť galériu (12)
Rosie Huntington-Whiteley neisto šoférovala, zatiaľ čo jej milenec Jason Statham mal oči na stopkách. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vymenili si úlohy! Jason Statham (45) sa do povedomia divákov zapísal ako majster šoférovania a akčných scén, v ktorých nikdy nechýba adrenalín. Jeho slušné množstvo sa však hercovi zrejme vyplavilo do krvi aj na nedávnom rande. Za volant sa totiž posadila jeho očarujúca milenka Rosie Huntington-Whiteley (25) a pôsobila veľmi neisto.

Nezvyčajný pohľad! Jasona Stathama si mnoho fanúšikov pamätá najmä ako kuriéra, ktorého v rovnomenných snímkach stvárnil celkovo až trikrát. O to prekvapujúcejšie vyznieva situácia z pondelkového večera. Britský Casanova prepustil svoje miesto šoféra krásnej polovičke a sám sa usalašil na sedadle spolujazdca. Z jeho pohľadu však bolo možné vyčítať, že sa pre istotu stále drží v strehu.

Prominentná dvojica si spolu začiatkom týždňa vyrazila na večeru do populárnej reštaurácie v štvrti Beverly Hills. Jason si zrejme doprial viac alkoholických drinkov, ako povoľuje americký zákon, a tak sa cestou nazad nechal zviesť milenkou Rosie. Tá sa síce na plátne blysla v role Transformerky, no v skutočnosti za volantom asi veľké skúsenosti nemá. Šoférovala totiž nalepená na prednom skle a nervozitu maskovala nesmelým úsmevom.

Napriek tomu, že párik sa bok po boku objavuje už dlhší čas, doteraz svoj vzťah o úroveň vyššie neposunul. Fámy o plánovaných zásnubách a letnej svadbe sa pritom kuloármi šírili ešte minulý rok. Vo februári sa síce Rosie objavila na verejnosti s diamantom na prste, no jej hovorkyňa špekulácie v súvislosti so žiadosťou o ruku poprela. Či a kedy si teda Jason pokľakne na koleno, je zatiaľ otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu