Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Preoperovanej kreatúre vybehli silikónové lopty!

Amanda Lepore Zobraziť galériu (10)
Amanda Lepore

VIEDEŇ – Tomu sa povie odvážny výstrih! Ak niekto vie, ako šokovať svojím lascívnym outfitom, rozhodne je to kráľovná plastických operácií, Amanda Lepore (43). Tá totiž svoje umelé „balóny“ najnovšie vystavuje bez cenzúry – z korzetu jej vypadávajú samé!

Pustil(a) silikóny na prechádzku! Tak dopadlo vystúpenie najznámejšieho amerického transsexuála počas uplynulého víkendu v Rakúsku. Konal sa tam totiž už v poradí 19. ročník charitatívneho Plesu života, ktorého výťažok putuje na pomoc osobám postihnutých vírusom HIV a chorobou AIDS. Amanda ako ikona homosexuálov na ňom opäť nesklamala – ukázala, čo sa dalo!

Množstvo peria, miniatúrne nohavičky a korzet prekliate nízko! V takom štýle silikónová blondínka ozvláštnila galavečer. O tom, že na nej doslova viseli všetky oči, niet najmenších pochýb. Veď silikónové prsia jej trčali takmer každým smerom – aj s umelými bradavkami!

Na prestížnom podujatí pred viedenskou radnicou už tradične nechýbali hostia vo výstredných kostýmoch. Tento rok dominovali dekorácie s motívmi z ríše vtákov. Hitom boli najmä plameniaky – či už ako prezlečení tanečníci alebo nápadité ozdoby na hlave. V dave však bolo možné zazrieť aj pomyselné dravce; fantázii sa skrátka medze nekládli!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu