Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Plastiková katastrofa na nákupoch: Bikiny jej spadli zo silikónov!

Amanda Lepore si vyrazila na nákupy iba v bikinách, ktoré jej skĺzli zo silikónových predností. Zobraziť galériu (9)
Amanda Lepore si vyrazila na nákupy iba v bikinách, ktoré jej skĺzli zo silikónových predností. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Totálna pohroma! O tom, že aj nákup obyčajných ponožiek sa môže premeniť na pikantné divadlo, tento týždeň presvedčila divoká hviezda Amanda Lepore. Preoperovaný transsexuál skrývajúci sa za ženským menom totiž do obchodu zavítal iba v bikinách. Tie však boli na silikónové implantáty akési primalé.

Opäť v centre pozornosti! Ak sa niekto za veľkou mlákou živí pretŕčaním svojho tela, pre blesky objektívov obetuje naozaj čokoľvek. Príkladom môže byť Amanda Lepore, ktorá sa narodila s mužským prirodzením. Vďaka nespočetným plastickým operáciám síce nadobudla imidž nafukovacej sexuálnej bábiky, no svoje tvary hrdo vystavuje na obdiv. S desivým imidžom sa pred pár dňami zviditeľnila vo Veľkom jablku, keď vymetala butiky len v miniatúrnych plavkách. Tie sa jej neudržali ani na umelých bradavkách.

Blondínka sa stala hotovou atrakciou pre okolie aj fotografov v obchode s ponožkami. Pri stojane s pestrofarebnými kúskami totiž ochotne pózovala polonahá, pričom jej silikónové vnady doslova „vypadávali“ z bodkovaných bikín. Príliš vábnym však nebol ani pohľad na jej tvár poznačenú chirurgickými zásahmi. Obrovské narúžované pery a umelé riasy XXL z nej robili hviezdu hodnú erotických sci-fi prepadákov.

Aj keď sa to na prvý pohľad zdá neuveriteľné, Amanda sa stala módnou ikonou a tvárou viacerých kozmetických značiek. Stabilné finančné zázemie a miesto v šoubiznise jej zabezpečilo sebavedomie, s akým sa len tak nestretnete. Viete, kto podľa nej stelesňuje ideál totálne prirodzenej a umiernenej krásy? „Samozrejme, že ja. Celý život som tvrdo pracovala na tom, aby som bola dokonale krásna,“ odvetila na spomínanú otázku magazínu Interview. Ktovie však, kde pri pohľade do zrkadla nechala triezvy úsudok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu