Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šoubiznisova opacha na žúre: Holé prsia a ten ksicht - budete mať problém zaspať!

Amanda Lepore je všetko, len nie obyčajná žena. Zobraziť galériu (6)
Amanda Lepore je všetko, len nie obyčajná žena.

NEW YORK - Pozor, ide príšera! Amanda Lepore (47) je americká modelka, speváčka, umelkyňa a vychytení fotografi ju označujú ako svoju múzu. Oveľa viac však preoperovanú a preplastikovanú blondínku vystihuje pojem monštrum. Hádam každý, kto sa s ňou stretne, má totiž o nočné mory postarané. Po uliciach sa bežne promenáduje s vyvalenými silikónmi a zmachlenou tvárou.

Fakt sa toto niekomu páči?! Amanda Lepore je v šoubiznise starou známou. Oveľa viac ako úspechmi sa však zviditeľnila neprirodzeným zovňajškom. Na svet prišla ako chlap, no v 17 rokoch podstúpila operáciu zmeny pohlavia. A pod nôž si potom ľahla ešte nespočetne veľakrát. Jej obrovské silikóny priam bijú do očí. Mnohými vylepšeniami prešla i jej vyžehlená tvár. Čerešničkou na torte sú megapery, ktoré si blondínka veľmi rada zvýrazňuje červeným rúžom. 

Amanda si pred pár dňami vyrazila za zábavou. Na žúre jej robila spoločnosť nemenej kontroverzná Miley Cyrus. Tá popri staršej kolegyni vyzerala ako šedá myška. (Ne)oblečená v priesvitnej kreácii ukazovala prítomným svoje melóny. Lepore sa rada prirovnáva k Marilyn Monroe, čomu prispôsobuje svoj účes. Čo sa týka tváre, inšpiráciu našla zrejme v niektorom z hororov... 

Amanda Lepore je vraj múzou vychytených fotografov. Bežný človek pri pohľade na ňu len nechápavo krúti hlavou.
Zobraziť galériu (6)
Amanda Lepore je vraj múzou vychytených fotografov. Bežný človek pri pohľade na ňu len nechápavo krúti hlavou.

Viac o téme: Amada Lepore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu