Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tori Spelling konečne priberá: S veľkým bruchom išla do bikín!

Tori Spelling Zobraziť galériu (7)
Tori Spelling

LOS ANGELES – Opäť začína pripomínať ženu! Hoci sa americká herečka Tori Spelling (37) už roky podobá len na vyziabnutý vešiak na šaty, v najbližšom období sa bude môcť pýšiť zdravými ženskými krivkami. Tehotná je síce len štyri mesiace, no brucho jej narástlo už poriadne!

Ručička váhy ide konečne nahor! Zatiaľ čo na ostatných celebritách je tehotenstvo v prvých mesiacoch sotva badateľné, bývalá hviezda seriálu Beverly Hills 90210 potvrdzuje pravý opak. Už za pár týždňov sa totiž stihla viditeľne zaguľatiť. A svoje nadobudnuté krivky hrdo pretŕča v bikinách!

S tehotenským bruchom sa Tori tento týždeň bez ostychu predvádzala pri hotelovom bazéne na rodinnej dovolenke v Palm Springs. Okrem meniacej sa postavy však paparazzom do pozornosti ponúkla aj niečo navyše – zbrusu nové tetovanie venované manželovi, Deanovi McDermottovi. To pozostáva zo siedmich riadkov a údajne predstavuje sľub, ktorý jej Dean svojho času zložil pred oltárom.

Chytať bronz sa známa blondínka rozhodla možno aj vďaka tomu, že ju konečne obchádzajú ranné nevoľnosti. Ako totiž priznala magazínu People, prvý trimester bol pre ňu mimoriadne náročný: „Teraz sa už cítim dobre. Prvé tri mesiace mi bolo naozaj veľmi zle – ráno, na obed, aj v noci. Bolo to oveľa horšie ako počas predchádzajúcich tehotenstiev.“ To, či čaká chlapčeka alebo dievčatko si Tori necháva ako prekvapenie. Podľa toho, ako rýchlo priberá, však možno jej radosť nakoniec bude viacnásobná!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu