Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Toto ste vidieť nemali: Manžel Tori Spelling zavesil na web jej nahé prsia!

Syn Tori Spelling sa vďaka otcovi ocitol na webe. Spolu s maminými nahými vnadami. Zobraziť galériu (11)
Syn Tori Spelling sa vďaka otcovi ocitol na webe. Spolu s maminými nahými vnadami.

LOS ANGELES – Tomu sa povie naozaj pikantná nehoda! Vystavovanie súkromných fotiek na sociálnych sieťach môže byť zradnejšie, ako by podaktoré osobnosti zo šoubiznisu čakali. Pozrite sa, ako na nepozornosť vlastného manžela doplatila Tori Spelling (38). Jej obnažené prsníky naliate materským mliekom sa úplnou náhodou ocitli na webe!

Nie je dôležitý len samotný objekt, ale aj pozadie! Toto úskalie fotografovania je už nad slnko jasné aj neborákovi Deanovi McDermottovi. Ten sa totiž svojej zákonnej polovičke postaral o trapas obrovských rozmerov. Chcel odfotiť svoju ratolesť, no do záberu sa vošli aj manželkine prsia. A výsledok skončil na jeho užívateľskom účte na sociálnej sieti Twitter!

Nasledovníci prominentnej rodinky mali o zábavu postarané! A tentoraz to nebolo len vďaka tváričke ich syna Liama. Ten síce so zatvorenými očami, vyrážkou na brade a maketou valčeka na cesto pôsobil roztomilo, v centre pozornosti sa však ocitlo niečo celkom iné. Za jeho hlavou totiž doslova „svietili“ obnažené prednosti jeho mamy, ktorá v tomto období dojčí svoj najmladší prírastok menom Hattie. A ako sa zdá, po pôrode má mlieka naozaj dosť!

Syn Tori Spelling sa
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Twitter)

Aj keď šteklivý omyl pozornosti médií neušiel, chudák Dean sa nakoniec predsa len spamätal. Ako dlho sa kompromitujúca fotografia tešila záujmu internetových užívateľov, s určitosťou nevedno. V súčasnosti však v jeho profile už, našťastie pre Tori, nefiguruje. Samotná herečka totiž z takéhoto dokumentovania rodinnej atmosféry zrejme veľkú radosť nemala!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu