Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokujúce odhalenie Kralevich: DIEŤA so zosnulým milionárom (†66)... Chýbaš mne, aj našej DCÉRE!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Správa o úmrtí slovenského veľkopodnikateľa Michala Lazara (†66) zasiahla mnohých. Azda najvýraznejšie však bývalú missku Danielu Kralevich (39). Ako sa totiž ukázalo, hoci bol boháč ženatý, dlhých 17 rokov tvoril pár aj s ňou. A teraz vyšla podnikateľka s prekvapivým odhalením - dvojica má spolu dcéru!

Správa o úmrtí 20. najbohatšieho Slováka Michala Lazara obletela Slovensko 21. januára. Veľkopodnikateľ a právnik podľahol vo veku 66 rokov dlhej a ťažkej chorobe. Smútila za ním vdova Yveta, po ktorej boku dlhé roky žil... No ako sa napokon ukázalo, mimoriadne blízko mal aj k bývalej miss Daniele Kralevich. 

Tá po strate milovaného človeka začala zverejňovať spločné fotky a napokon odhalila, že tvorili pár dlhých 17 rokov. Na Michala si podnikateľka zaspomínala aj dnes, 3 mesiace od jeho náhleho skonu. A prišla aj so šokujúcim odhalením - dvojica má spolu dcéru. „Zajtra to budú 3 mesiace, čo už s nami nie si. Chýbaš mne, aj našej dcére,“ napísala a zverejnila svoju tehotenskú fotku, aj záber, na ktorej Lazar drží ich dievčatko. 

Viac o téme: Daniela Kralevich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu