Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rozboril opäť v SMÚTKU: Zomrela ĎALŠIA žena, ktorej pomohol... Jej dcéra sa stala SIROTOU!

Vilo Rozboril
Vilo Rozboril (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Pred časom sme vás na Topkách informovali, že Vilo Rozboril skončil v slzách. Tragicky totiž zomrela hrdinka Siedmeho neba. Teraz oznámil opäť smutnú správu. Tento svet opustila ďalšia žena, ktorej pomohol.

Na začiatku apríla sa stala tragická dopravná nehoda, počas ktorej zomrela 30-ročná žena. Tá bola vo vozidle so svojím 10-mesačným dieťaťom. Neskôr vyšlo najavo, že zosnulá mladá mamička bola súčasťou jednej z epizód relácie V siedmom nebi. Moderátora Vila Rozborila táto správa veľmi zasiahla.

Galéria: Moderátor Vilo Rozboril

„Pred 6 rokmi, v apríli 2018 bola jednou z hrdiniek Siedmeho neba Helenka. Mala chúďa 18-ky dioptrie, prakticky nevidela. Vybavili sme jej nákladný chirurgický zákrok, vďaka ktorému sa jej vrátil zrak, čo Helenku doslova vrátilo do života. Pred 10 mesiacmi sa jej narodila dcéra Jasmínka, vytúžené dieťatko. Včera sa pri Skalici stala tragická dopravná nehoda, stret osobného auta s kamiónom. V aute bola práve Helenka aj so svojou dcérkou. Helenka nehodu neprežila, bola na mieste mŕtva. Malá Jasmínka prežila a je v starostlivosti lekárov. Hrozná tragédia. V sekunde vyhasol mladý život a dieťa prišlo o maminku," napísal vtedy zarmútený moderátor, ktorý dodal, že zosnulá Helenka je stále v jeho mysli. Pre svojich fanúšikov mal opäť smutnú správu. Zomrela totiž ďalšia žena, ktorej pomohol.

„Tento mesiac som poslom smutných správ, ale cítim povinnosť vás i dnes informovať. Pred 5 mesiacmi sme odvysielali príbeh mamy Martinky a dcérky Vanesky. Martina na vozíku, onkologická pacientka, zostala na svoju dcéru sama, lebo jej milovaný manžel zomrel. Dodnes mi v ušiach znejú jej úsmevné slová, že jej rodičom sa jej muž nepáčil, lebo bol “obyčajný bača”, ale že ona cítila, že je láskou jej života. Keďže nemala po smrti manžela prostriedky na bývanie, skončili v krízovom centre. Pomohli sme pre ne zohnať byt v Kežmarku za intervencie a osobného zasadenia sa kežmarského pána primátora Janka Ferenčáka. Byt sme im zrekonštruovali, zariadili, dopredu na dlhé obdobie predplatili. Martina v štúdiu sršala energiou a veľkým odhodlaním, že už len zosilnieť, postaviť sa z vozíka, začať pracovať a postarať sa o svoju dcérku. Pred chvíľou sme sa dozvedeli smutnú správu. Mama Martinka včera podľahla ťažkej chorobe. A z dcéry Vanesky sa stala úplná sirota,“ informoval Rozboril.

„Martina, odpočívaj v pokoji, bola si dobrým človekom a skvelou mamou. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť. A samozrejme zisťujeme všetko v súvislosti s malou Vaneskou a ak to bude potrebné a žiadúce, sme pripravení pomôcť,“ dodal na záver.

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu