Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dagmar Havlová zatúžila po ZMENE: Fanúšikovia sú v nemom úžase… OMLADLA!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Bývalá prvá dáma a herečka Dagmar Havlová (71) si zaumienila, že vyskúša zmenu. Pričinila sa o ňu vlastnými rukami. Aha, a takto to dopadlo!

S prvými jarnými lúčmi si česká herečka Dagmar Havlová povedala, že chce zmenu vo svojom živote, a tak sa rozhodla podstúpiť tento krok... Tentokrát sa však nezverila do rúk na slovo vzatých profesionálov, ale doslova to zobrala do svojich vlastných.

Galéria: Dagmar Havlová

Na sociálnej sieti Instagram sa pochválila novým zovňajškom a tým, že si sama strihala vlasy. „Tak som si sama zastrihla ofinu. No bude mi to musieť opraviť kaderník, ale pre momentálny pocit, dobre. Jar volala po zmene,“ napísala pod fotku, kde okamžite jej zmenu ocenili aj jej fanúšikovia. Tí boli priam v nemom úžase a väčšinou prevládali pozitívne ohlasy.

Viacerí si myslia, že niekdajšia prvá dáma týmto strihom stratila aj pár rokov a vyzerá oveľa mladšie. „Pani Dagmar, stále mladnete,“ pochválil jej zmenu jeden z jej sledovatelov a ďalší zdieľali podobný názor. Slovami chvály ju veru nešetrili. „Moc vám to pristane. Omladli ste.“ Veru, niekedy stačí naozaj tak málo. A čo na to hovoríte vy?

Viac o téme: Dagmar Havlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu