Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Štvrtý porotca Let's Dance je známy: Tanečníci sa môžu triasť... Ďurovčíka doplní ĎALŠÍ KAT!

Porota 3. kolo Let's Dance Zobraziť galériu (3)
Porota 3. kolo Let's Dance (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Každý týždeň porotu tanečnej šou Let's Dance dopĺňa hosť, ktorý nejakým spôsobom s projektom súvisí. Výnimkou bol len prvý špeciálny porotca, ktorým bol Facundo Arana. No a v nedeľu si na tanečníkov posvieti niekto, kto má s porotcovaním bohaté skúsenosti. K Ďurovčíkovi si prisadne ďalší obávaný kat!

V kresle špeciálneho porotcu sa od začiatku Let's Dance vystriedali už Facundo Arana, Petra Polnišová a Nela Pocisková. No zatiaľ čo posledné dve z menovaných v minulých ročníkoch len tancovali a prvý s tanečnou šou nemá spoločné vôbec nič, meno, ktoré si sadne do kresla najblizšiu nedeľu, je viac než povolané.

Ostrieľanú trojicu - Ján Ďurovčík, Adela Vinczeová a Tatiana Drexler - totiž vo 4. kole doplní niekto, kto má s porotcovaním bohaté skúsenosti. Dokonca v minulosti hodnotil aj slovenských tanečníkov. Reč je o tanečníkovi a dlhoročnom porotcovi českého StarDance Zdeňkovi Chlopčíkovi. Súťažiaci sa tak majú čoho obávať - v porote totiž budú sedieť rovno dvaja nekompromisní kati. 

Zdeněk Chlopčík sedel v porote 4. a 5. série Let's Dance.
Zobraziť galériu (3)
Zdeněk Chlopčík sedel v porote 4. a 5. série Let's Dance.  (Zdroj: Profimedia)

„Veľmi sa teším, pretože v Let's Dance som účinkoval pred mnohými rokmi dvakrát za sebou. Veľmi sa mi páči atmosféra šou a okrem toho si veľmi vážim, že budem sedieť na mieste pána Bednárika. Bude to pre mňa obrovská česť. Veľmi sa teším na nedeľný večer,“ vyjadril sa pre markiza.sk Chlopčík.

Zdeněk Chlopčík (vpravo) je dlhoročným porotcom českého StarDance. Sedí v nej po boku Tatiany Drexler.
Zobraziť galériu (3)
Zdeněk Chlopčík (vpravo) je dlhoročným porotcom českého StarDance. Sedí v nej po boku Tatiany Drexler.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Let's DanceZdeněk Chlopčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu