Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kuly z Desmodu sa pochválil synmi: MLADŠÍ má už 8 rokov… Aha, aký je z neho fešák!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Počas uplynulých veľkonočných sviatkov sociálne siete len tak praskali vo švíkoch pod návalom rodinných fotografií zo šibačky a polievačky. A to, ako to u nich doma vyzerá, ukázal aj líder Desmodu - spevák Mário Kuly Kollár. Ten sa nepochválil len korbáčmi, ale aj svojimi synátormi. A ten mladší... Veď to už dávno nie je batoľa!

Populárny slovenský spevák sa teší z dvoch synov. Staršieho Mária má z prvého manželstva s bývalou partnerkou Danielou. Jeho prvorodený sa "potatil". Rovnako ako jeho otec sa venuje spevu a učarovalo mu najmä herectvo. Spoločne sa dokonca už neraz objavili aj na jednom pódiu. 

Galéria: Galéria Mário Kuly Kollár

Druhého synčeka Kollárovi porodila jeho terajšia manželka Lucia. Svoje "áno" si povedali ešte v roku 2014. A v januári 2016 už bol na svete ich spoločný synček, ktorý dostal meno Christian. Odvtedy už ale pretieklo veľa vody a ich poklad začiatkom roka oslávil svoje ôsme narodeniny. 

Dvojica síce kedysi svojho chlapčeka skrývala, no napokon sa jeho fotografie začali na sociálnych sieťach objavovať čoraz častejšie. A tým, akých má doma veľkých chlapov, sa Kuly naposledy pochválil počas Veľkonočného pondelka. „Zúrivá trojka," napísal líder Desmodu k vydarenej fotografii so svojimi chalanmi, kde pózujú s korbáčmi a košíkom plným sladkých dobrôt. Pozrite sa... Veď Christian rastie ako z vody! 

Kuly z Desmodu sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: DetiMário Kuly Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu