Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ibarov herecký štart a hneď PROBLÉM: Pri prvej scéne s Koleníkom sa riadne zapotil!

Ján Koleník a Victor Ibara
Ján Koleník a Victor Ibara (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Victor Ibara sa už čoskoro stane lekárom. Štúdium medicíny totiž zavŕši poslednými štátnicami a získa diplom. Čo nevidieť sa tak možno dostanete práve do jeho ordinácie.

Victor Ibara má za sebou turbulentný minulý rok, ktorý mu dal iste poriadne zabrať. Rýchlu lásku s Twiinskou Danielou vystriedal po strate ich dieťaťa rovnako rýchly rozchod, a v októbri sa mu stala autonehoda, čo bola dosť nepríjemná chvíľa. Tento rok ho čakajú výzvy v podobe štátnic na medicíne, čo sú tiež chvíle, kedy sa človek dokáže poriadne zapotiť. Paradoxne sa Victor zapotil už dávno predtým. Kedy? „Asi na prijímačkách na medicínu. Myslím, že vtedy som vedel, že teraz tiká ten čas, kedy môj život môže nabrať iný spád alebo nabrať inú cestu, vtedy to bolo veľmi stresujúce“, priznal študent medicíny a zároveň herec. Práve druhú profesiu nikdy neštudoval, tak by sme čakali, že sa zapotil práve pri nakrúcaní po boku profesionálnych hercov: „Jasné, že som sa tam zapotil… najmä na začiatku, hneď prvá scéna s Jankom Koleníkom… trikrát som zabudol text, bola to panika“, s úsmevom hovorí Victor.

Keď sa už ale bavíme o potení, reč padla aj na to, ako si s tým medik dokáže poradiť. „To, že sa potíme, je dobrá vec… a niekedy je to sexi“, hovorí. Ak však chcete vedieť, či sú práve dezodoranty, spreje, či parfumy vecami, na ktoré je Victor zaťažený, vypočujte si jeho slová vo videu. Možno vás prekvapí, čo je jeho úchylkou a či slabosť na danú vec vôbec naplno využije...

Ibarov herecký štart a hneď problém: Pri scéne s Koleníkom sa riadne zapotil! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: MedicínaPotenieVictor Ibara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu