Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Koleník by sa od hanby najradšej prepadol: O nočnej more z mladosti sa mu sníva dodnes!

(Zdroj: Falcon)

BRATISLAVA - Ján Koleník patrí k najžiadanejším slovenským hercom, ktorý prechádza zo seriálu do filmu a naopak. Na nedostatok práce si určite nemôže sťažovať - a niekedy sa veruže poriadne zapotí.

V živote človeka sa z času načas vyskytnú okamihy, ktoré mu dajú poriadne zabrať a pri ktorých sa poriadne zapotí. Nestáva sa to len pri športe, ale najmä vtedy, keď človek pociťuje nejaký tlak, má nejakú zodpovednosť, chce podať nejaký výkon. „Ako herec s tým mám veľmi veľa skúseností, zapotil som sa pred každým výkonom v divadle, v nemeckej uniforme, pretože tá je mimoriadne tesná, to si nevie nikto predstaviť, že sme v ateliéroch, kde je veľmi teplo…“, priznal herec a na mysli má aj takpovediac psychické potenie. Herec však nenecháva nič na náhodu, pretože jeho profesia vyžaduje zvýšenú osobnú hygienu: „Prichádzame do veľmi tesného kontaktu medzi sebou, toto nie je povolanie, kde by som sedel v kancelárii sám zavretý za počítačom, pricházame do veľmi osobného kontaktu, a preto pokladám za povinnú výbavu starať sa o seba“.

Zabudol však už na to, že sa poriadne zapotil aj pri maturite či štátniciach. Netají sa ale tým, že jeden predmet v škole mu robil mimoriadne problémy a dal mu poriadne zabrať. Dokonca aj keď doštudoval strednú školu, tak na vysokej školy mal sny s profesorkou, ktorá daný predmet učila. Preto aj robí profesiu, kde mu je táto oblasť nevedomosti či neznalosti na hony vzdialená. I keď… skrátka musí na to využívať poradcov. O čo ide? Možno sa dovtípite, ale úplne presne sa to dozviete z videa.

Koleník by sa od hanby najradšej prepadol: O nočnej more z mladosti sa mu sníva dodnes! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Ján Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu