Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Náhla HOSPITALIZÁCIA Ďuricovej partnerky: Rodiť mala až O MESIAC… Futbalista prezradil viac!

Ján Ďurica s partnerkou Dianou Zobraziť galériu (2)
Ján Ďurica s partnerkou Dianou (Zdroj: koláž)

BRATISLAVA - Futbalista Ján Ďurica sa počas minulého týždňa musel rozlúčiť s účinkovaním v šou Let's Dance. Aj keď jeho odchod u divákov zdvihol obrovskú vlnu nevôle, športovec teraz musí riešiť vážnejšie problémy. Jeho tehotná snúbenica - Diana Kačurová - skončila hospitalizovaná v nemocnici.

Sympatický športovec len prednedávnom odhalil, že jeho dcérka Ninka sa dočká mladšieho bračeka. Koncom apríla ho mala na svet priviesť futbalistova krásna snúbenica - modelka a podnikateľka Diana Kačurová. Tá však necelý mesiac pred pôrodom skončila v rukách lekárov. Svedčia o tom zábery zo sociálnej siete, ktoré Ďurica pridal na Instagram v pondelok popoludní. „Boli sme navštíviť budúcu mamičku," napísal k videu, kde malá Ninka kráča do nemocničnej izby a odovzdáva kvietok Diane, ktorá leží na posteli. 

Tehotná partnerka Jána Ďuricu je hospitalizovaná (Zdroj: Instagram J.Ď.)

Láskyplné video nenechalo chladnými ani fanúšikov tohto krásneho páru, no a ako ich, tak aj redakciu Topky.sk zaujímalo, prečo bola Ďuricova tehotná partnerka hospitalizovaná, „Dianke vyšli zlé výsledky pečeňových testov. Je to nejakým spôsobom genetické, s týmto mala problém aj jej mamina," povedala pre Topky naša futbalová hviezda. V čase, kedy sme sa s Jankom rozprávali, bol práve v nemocnici a robil spoločnosť svojej milovanej polovičke. 

„Lekári rozhodli, že bude najlepšie, ak tu Dianka zostane," povedal nám športovec a dodal, že tieto nečakané komplikácie tak trochu skrížili ich "pôrodné plány". „Podľa lekárov už pravdepodobne nebude možné, aby Dianka rodila prirodzene, ale bude musieť ísť cisárskym," prezradil Ján Ďurica pre Topky.sk s tým, že, chvalabohu, nejde o žiadnu obrovskú drámu a jeho polovička sa cíti pomerne dobre, avšak pre zachovanie zdravia jej aj ich nenarodeného synčeka je lepšie, aby zostala pod dohľadom. 

My pevne veríme, že všetko napokon dopadne dobre a mamičke aj bábätku držíme palce a prajeme veľa zdravia! 

Náhla HOSPITALIZÁCIA Ďuricovej partnerky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.Ď.)

Ďurica v zákulisí VYBOZKÁVAL partnerku a prezradil: Čakáme chlapca a takto sa bude volať! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Galéria: 3. kolo Let's Dance

 

Viac o téme: Ján ĎuricaDiana Kačurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu