Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krst albumu Billy Barman: Gachulincovej presvitala bielizeň a čerstvo rozídená Drobná… Prišla v LATEXE?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu večer sa v jednom z podnikov v centre Bratislavy krstil nový album skupiny Billy Barman. Uviesť novinku do sveta prišli s kapelou aj viaceré známe tváre slovenského šoubiznisu. Modelka Saša Gachulincová (33) dorazila v odvážnom priesvitnom tričku a Emma Drobná (29), ktorá v týchto dňoch zapĺňala titulky médií svojim rozchodom, dorazila v dlhom čiernom kabáte... Ehm, to je latex?!

Galéria: Krst nového albumu Billy Barman

Každý hudobník sa zhodne na tom, že vydať album si vyžaduje mnoho úsilia. O to väčšia radosť prichádza, keď sa spolu priateľmi môže oslavovať jeho uvedenie do sveta. Túto významnú chvíľu si v stredu večer užívali aj členovia kapely Billy Barman, ktorí predstavili svoju novinku s názvom Galéria duševného zdravia. 

Tí neorganizovali klasický krst albumu, ale takzvanú listening session v jednom z podnikov v centre Bratislavy. A prizvali si k tomu aj svojich kamarátov a blízkych. K tým patrí aj modelka Saša Gachulincová, ktorá do spoločnosti dorazila vo svetlom kožúšku. Pod ním sa však skrýval sexi outfit. Hoci bol celý čierny a pôsobil jednoducho, vrchná časť bola naozaj rafinovaná - spod ľahučkého trička jej totiž presvitala celá bielizeň. 

Saša Gachulincová
Zobraziť galériu (3)
Saša Gachulincová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Podporiť kolegov hudobníkov prišla aj Emma Drobná, ktorá v posledných dňoch zapĺňala stránky slovenských médií informáciou o rozchode s Filipom Šebom. Podobne ako jej kamarátka Saša, aj ona prišla zahalená od hlavy po päty v čiernom. Namiesto kožucha si však na seba dala dlhý lesklý kabát, ktorý pôsobil ako z latexu. 

Emma Drobná
Zobraziť galériu (3)
Emma Drobná  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac FOTO z krstu albumu Billy Barman nájdete v galérii vyššie!

Viac o téme: Billy BarmanEmma DrobnáSaša Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu