Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jana Kirschner o novom albume: SKÚŠKA VZŤAHU s mužom... TOTO sa dialo v ich rodine!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu popoludní sa v jedno z bratislavských kníhkupectiev konal krst albumu od speváčky Jany Kirschner. Umelkyňa prítomným predstavila svoju najnovší počin, ktorý dostal názov "Obyčajnosti". Čo ju k tomuto pomenovaniu viedlo, ako sa jej spolupracuje s jej mužom Eddiem ale aj to, ako to má momentálne v súkromí, sa dozviete v našom rozhovore!

V úvode sme sa Janky pýtali, ako vznikol názov "Obyčajnosti". Muzikantov totiž často inšpirujú práve veci, ktoré sú výnimočné... „Zrazu som začala mať pocit, že som úplne prekŕmená superlatívami, ako všetci hľadáme to úžasné, fantastické, veľkolepé... Tak ja naopak. Začala som mať pocit, že túžim po úplne tých najjednoduchších veciach v živote," povedala speváčka pre Topky.sk a vysvetlila, že tým myslí spoločne strávený čas s rodinou či koncerty. „Zrazu som mala pocit, že to je oveľa viac, ako hľadanie niečoho veľkolepého. Dospela som do bodu, že hľadám niečo úplne iné," priznala úprimne. 

Jana Kirschner o novom albume: SKÚŠKA VZŤAHU s mužom... TOTO sa dialo v ich rodine! (Zdroj: Ján Zemiar)

Z jej slov sme mali pocit, že nový album vznikol v pokoji, láske a harmónii, lenže... „Ono je to veľmi ťažké, lebo ja pracujem so svojím mužom. Čiže láska a harmónia tam je, ale... Keď pracujete so svojím partnerom, to veľa ľudí, ktorí sú v podobnej situácii, vie... Že, samozrejme, je tam veľmi veľa okamihov, ktoré si vyžadujú pozornosť, trpezlivosť, nejaký kompromis... Čiže je to obrovská skúška toho vzťahu. A ja preto vravím, že to nie je len môj album, ale album celej mojej rodiny, ktorá to so mnou prežila," hovorí úspešná umelkyňa.  

Jana Kirschner o novom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Pri jej slovách o spolupráci s partnerom nám teda nedalo nespýtať sa, či či u nich doma nefunguje nejaká tá "pracovná deformácia" a v vedia si od práce aj odpočinúť. „Dokážeme prekliknúť, lebo nejde to 24 hodín denne riešiť iba hudbu. Ale je pravda, že ja som naozaj vďačná za to, že ten môj muž je oveľa viac zorganizovaný ako ja," povedala nám Jana s tým, že má neustále hlavu niekde v oblakoch.  „A ja som rada, že Eddie ma svojím spôsobom prinútil, aby som dokončila ten album, pretože niektoré tie pesničky majú aj tri roky," dodáva umelkyňa s tým, že otcovi svojich dvoch dcér je veľmi vďačná, že jej v robote urobil poriadok. 

V rozhovore nám speváčka prezradila aj to, prečo bola cestou v lietadle dojatá, ktorá z piesní opisuje vzťah s jej mužom a prečo od neho dostala nečakaný "darček" v podobe obrovskej tabule. Dozvedeli sme sa aj aký je rozdiel v britkej výchove detí oproti ten slovenskej, no a porozprávala nám i pikošky o dcérkach Matilde a Yole!  Toto všetko a ešte viac nájdete v rozhovore vyššie! 

Galéria: Jana Kirschner

Viac o téme: Jana KirschnerObyčajnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu