Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

1. kolo Let's Dance: Drexler v SLZÁCH, topmodelka priznala ťažkú DIAGNÓZU a… Toto bol OD*B!

Ako šiesty pár sa predviedli herec Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová, ktorí ukázali svoj quickstep. Ich premiérové číslo bolo tak skvelé, že na nohy sa nepostavili iba diváci, ale aj dvaja porotcovia - Adela Vinczeová a Facundo Arana. „Priatelia, ja vám len poblahoželám," tešil sa Facundo Arana ktorý dodal, že medzi touto dvojicou cítil absolútnu chémiu. „Nalejme si čistého vína. Tam je toľko talentu, že ostatní môžu závidieť," ohodnotil Jakuba Ján Ďurovčík. Tento tanečný pár si vybojoval úžasných 31 bodov a padla aj prvá "desina", ktorú im venoval Facundo Arana. 

Šťastná sedmička veľkolepého večera patrila topmodelke Michaele Kocianovej a Csabovi Adamovi. Tí o body zabojovali tancom cha-cha. „Keď som zistil, že budeš súťažiť, strašne som si prial, aby si nebola drievko. Ja ťa roky obdivujem. Zo všetkých modeliek - topka. Zatiaľ sa dohodnime, že si na úrovni, že si kružítko. Dohodnime sa tak, že... Také malé drievko - ale najkrajšie na svete," skritizoval, no zároveň politochotil Ján Ďurovčík. Miška a Csaba si vytancovali 15 bodov. 

1. kolo Let's Dance:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV Markíza)

Vystúpenie krásnej modelky poznačilo trpké priznanie. V dokrútke prezradila, že bojuje s vážnym ochorením. „Ľudia povedia - aká krásna modelka, čo ju môže trápiť... Som taktiež normálny človek, ktorý bojuje s chronickým ochorením - ulcerózna kolitída. Konečné štádium je operácia, odstránenie hrubého čreva," povedala so slzami v očiach Michaela. 

Viac o téme: Let´s DanceLet's dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu