Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Smatanová RUŠÍ koncerty: Bolestivý ÚRAZ si vyžiadal OPERÁCIU!

(Zdroj: Vlado Anjel)

KOŠICE - Speváčka Zuzana Smatanová (39) má pre svojich fanúšikov zlé správy - na jar žiadne koncerty nebudú. Po minuloročnom úraze totiž musela podstúpiť operáciu... Skončila s barlami!

Galéria: Zuzana Smatanová

Speváčka o svojom zákroku informovala na sociálnej sieti Instagram. „Nasledujúcich pár týždňov má uvidíte takto... Mám dve nové kamošky. nebojte sa, nič vážne. Pol roka som čakala na včerajšiu operáciu. Zašívali mi bedrové labrum, ktoré mi prasklo ešte minulý rok pri nejako páde/úraze a už dlhý čas som chodila s boesťou,“ prezradila Smatanová. 

„Všetko dobre dopadlo, skvelí opravári v Košiciach opravili, al emusí sa to, samozrejme, zahojiť a zrehabilitovať. Preto mi odpustite absenciu jarných koncertov. Po fyzioterapiách vám sľubujem, že sa zase spolu dosýta vyskáčeme na letných festivaloch, už sa na to s kapelou tešíme!“ dodala speváčka. Práve toto bol aj dôvod toho, prečo sa včera nezúčastnila pohrebu kamaráta Marcela Nemca. 

„Marcelko... Nemôžem tam dnes byť, ty vieš... Ale celou dušou a v myšlienkach som tam, pri tebe, medzi ľuďmi, ktorí ťa ľúbili pre všetko, čím si pre nás bol. Leť, môj drahý kamarát, raz sa zase stretneme. Dovi,“ napísala ešte včera počas rozlúčky Smatanová. Vtedy však ešte verejnosť netušila dôvod, prečo do Kremnice nemohla prísť.

Viac o téme: Zuzana Smatanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu