Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Müllerová na 50-ke Majtánovej v NEOBYČAJNÝCH šatách: Ženy, výber pochopíte a zatlieskate!

Soňa Müllerová na oslave zažiarila Zobraziť galériu (2)
Soňa Müllerová na oslave zažiarila (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Karin Majtánová oslávila 50-ku a na tejto výnimočnej udalosti nemohla chýbať ani Soňa Müllerová. Jej želanie k narodeninám bolo veľmi vrúcne.

Galéria: BUJARÁ ZÁBAVA na oslave Majtánovej 50-ky: Aha, s čím sa dovalila Malachovská

Soňa Müllerová sa s Karin Majtánovou stali veľmi dobrými priateľkami najmä odvtedy, čo spolu moderujú reláciu Dámsky klub. Soňa dokonca dohliada na jej výzor a radí Karin so štýlom oblečenia a treba uznať, že vždy sú perfektne zladené: “Viem, čo jej svedčí a ona tomu neprikladá až takú dôležitosť, tak sa na mňa spolieha. Už to svedčí o tom, že je menežerka, že sa obráti na tých ľudí, ktorí vedia, čo jej svedčí“. Menežerkou svojho života je však samotná Karin, ktorej želá krásny a spokojný život: „Žneš, čo si zasiala, ale zároveň tá 50-ka je o tom, aby ti narástli krídla, aby si do svojho života zatiahla aj niečo úplne nové, kde dáš svoje nadšenie“, narážala tým aj na to, že Karin začala spievať a práve na oslavách pokrstila svoje nové CD-čko.

Prekvapila ale aj samotná Soňa, ktorá prišla vo veľmi ležérnom glamour outfite. Vyzerala úžasne, prekvapí vás však dôvod, prečo si vybrala práve tieto šaty. Každopádne bola šťastná, že sa stretla s ľuďmi, ktorých síce stretáva aj v práci, ale je to iný kontext a iná situácia.

Müllerová na 50-ke Majtánovej v NEOBYČAJNÝCH šatách: Ženy, výber pochopíte a zatlieskate! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Soňa MüllerováKarin MajtánováOslava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu