Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vážne zdravotné problémy porotcu z Talentu: Zasahovali lekári!

Štěpán Kozub Zobraziť galériu (3)
Štěpán Kozub (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Porotca šou Česko Slovensko má talent si poriadne zavaril. Kvôli pracovnej vyťaženosti si privodil vážne zdravotné problémy. Verejne sa lúči!

Štěpán Kozub je známy prevažne u našich susedov svojim ostrým humorom. Na Slovensku sa zviditeľnil ako porotca šou Česko Slovensko má talent. Najnovšie známy Čech priznal vážne zdravotné problémy, ktoré mu bránia v práci.

„Vážení priatelia, nepíše sa mi to úplne najlepšie, ale na nejaký čas sa s vami budem musieť rozlúčiť ako tu na sociálnych sieťach, ako aj na živých vystúpeniach. Zdravie je dôležitejšie a ja som sa bohužiaľ dostal na hranu. Liečim sa. Nie je to ľahké. Pracujem na tom a verím, že sa čoskoro opäť uvidíme buď v divadle, v klube alebo kdekoľvek inde. Ďakujem vám za pochopenie,“ oznámil na sociálnej sieti Instagram.

Vážne zdravotné problémy porotcu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Aj keď komik neuviedol, aké zdravotné problémy má, upresnila to jeho manažérka. Zasahovali aj lekári! „Vzhľadom k veľkému pracovnému vyťaženiu a dlhodobým zažívacím a respiračným ťažkostiam sa Štěpánovi pred niekoľkými dňami v neskorých nočných hodinách priťažilo natoľko, že mu musela byť poskytnutá lekárska pomoc,“ uviedla pre Blesk.cz hercova manažérka Dominika Kašovská.

Vážne zdravotné problémy porotcu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Štěpán Kozub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu