Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vaša krajčírka FETUJE? Špeciálny porotca v Talente PERLÍ: Diana a Jakub umierali od smiechu!

Štěpán Kozub nezostal svojej povesti nič dlžný. Zobraziť galériu (3)
Štěpán Kozub nezostal svojej povesti nič dlžný. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Dnes na obrazovkách televízie Joj štartuje nový ročník obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Ten je špeciálny v tom, že porotu okrem ostrieľanej štvorice, každý týždeň doplní aj jeden špeciálny hosť. Ako prvý je český komik Štěpán Kozub (27). A bude poriadne perliť. Na jeho hláškach Diana Mórová (53) s Jakubom Prachařom (40) doslova umierali od smiechu!

Televízia Joj dnes večer prinesie svojim divákom už 11. sériu obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Už pred pár týždňami tvorcovia avizovali, že aktuálny ročník bude v niečom iný. K ostrieľanej štvorici porotcov v zložení - Diana Mórová, Marta Jandová, Jaro Slávik a Jakub Prachař, sa totiž každý týždeň pridá jeden špeciálny hosť. 

Vaša krajčírka FETUJE? Špeciálny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

A známe sú už aj mená hosťujúcich porotcov. Partiu doplní napríklad spevák Vojta Dyk, raper Michal Straka alias Ego, hudobník Marián Čekovský a český komik Štěpán Kozub. No a práve posledný z menovaných doplní partiu ako prvý. No a svojej povesti zabávača, ktorý si nekladie servítky pred ústa, nezostane nič dlžný ani v porotcovskom kresle. 

Prinášame vám malú ukážku toho, ako sa Kozubovi s Talente darilo... Jakub a Diana z jeho hlášok doslova padali do kolien! 

Špeciálny porotca Talentu Štěpán Kozub perlí: Kolegovia išli do kolien! (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentJakub PrachařDiana MórováŠtěpán Kozub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu