Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

TAJNÁ svadba: Agáta Hanychová sa VYDALA za svojho EX!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Tak tomuto sa povie prekvapenie! Uplynulo len pár mesiacov, odkedy sa Agáta Hanychová rozišla s Jaromírom Soukupom. To, že s otcom jej tretieho dieťaťa išli od seba, sa verejnosť dozvedela len začiatkom septembra. A krátko nato šokovala opäť. Krátko po rozchode sa dala dokopy so svojím ex - Miroslavom Dopytom. No a teraz... Povedali si svoje ÁNO!

Z Agáty je vydatá žena! S otcom jej najstaršieho dieťaťa - syna Kryšpína - sa dala dokopy len mesiac po tom, čo sa prevalil krach vzťahu so Soukupom. Mirek Dopita sa v tom čase rozvádzal, no a bývalí partneri si k sebe opäť našli cestu. Agáta napokon Mirka požiadala o ruku. 

TAJNÁ svadba: Agáta Hanychová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram agata.family)

„Najprv som žiadala ja, až potom Mirek," povedala Agáta pre český portál extra.cz, ktorý teraz ako prvý priniesol informáciu o tom, že sa Hanychová vydala. Svadba podľa ich informácií prebehla dnes, 29.12. krátko pred dvanástou. Veselica sa konala na zámku neďaleko Prahy.

Nešlo však o nič okázalé a na obrade sa zúčastnilo iba zopár najbližších. Svedkom Agáty bola jej kamarátka, nevestu k oltáru viedol syn Kryšpín, ktorý tak svoju mamu symbolicky odovzdal do rúk otca. Čerství novomanželia zatiaľ nezverejnili žiadne fotografie, no ak sa chcete pozrieť, ako im to pristalo, zábery zo svadby nájdete TU

Zaľúbencom srdečne gratulujeme a prajeme im veľa šťastia na ceste spoločným životom! 

TAJNÁ svadba: Agáta Hanychová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram agata.family)

 

 

Viac o téme: SvadbaAgáta HanychováMirek Dopita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu